BİR GÜNDE ÜÇ PARK

  • 0
  • 907
Yazı Boyutu:

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, Hatay Pirireis Mahallesi’nde üç parkın açılışını aynı günde gerçekleştirdi. Parkların gerçek sahiplerinin vatandaşlar olduğunu ve onların sahip çıkması gerektiğini hatırlatan Tartan,yeşil dokuyu zenginleştirmeye devam edeceklerini söyledi.
 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Hatay, Pirireis Mahallesi’nde üç park açılışını aynı günde gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün titiz ve zevkli çalışmaları sonucu Abdi İpekçi, Pirireis ve Bizim Hüseyin Parkları  vatandaşın kullanımına sunuldu. Açılışa mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katıldı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı sevgi gösterileriyle karşılayan vatandaşlar her zaman yanındayız mesajı verdiler.
Çocuk oyun, spor aletleri ve yeşil alanlarıyla hem miniklerin hem yetişkinlerin sıkılmadan zaman geçirecekleri bir sosyal alan haline gelen üç park da Orman Haftası olması nedeniyle fidan dikimi de gerçekleştirildi.
 
Pirireis Mahalle Muhtarı Ali Araplar, mahalle sakinleri adına Başkan Tartan’a teşekkür ederek, “Mahallemize çok güzel üç park hediye ettiniz. Bu güzellikler için size şükranlarımızı sunarız” dedi.
Sayısı çoğaltılan taraçalı banklarıyla, rengarenk çiçekleriyle estetik bir görsellik sunan parklarda, çevre sakinlerinin keyifle zaman geçirecekleri bir sosyal paylaşım alanı oluşturduklarını kaydeden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Muhtarlarımızla birlik beraberlik içinde güzel bir çalışmaya imza attık. ‘Önce İnsan’ felsefemizden hareketle bugün üç parkın açılışını birden yaparak, sizlerin hizmetine sunuyoruz. Bu güzellikleri yine el birliği ile koruyalım. Çocuklarımıza da bu bilinci aşılayalım ki adeta cennetten bir köşe gibi oluşturulan bu parkları geleceğe taşıyabilelim. Yapmak önemli değil, önemli olan korumak” diye konuştu.
Şölen gibi bir açılış töreniyle hizmete giren parklarda vatandaşlar ve çocuklar Konak Belediyesi’nin ikram ettiği pilav, ayran, meşrubat ve çay eşliğinde gün boyu keyifli anlar yaşadılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv