BİR KEZ DAHA YONCA

  • 0
  • 941
Yazı Boyutu:

Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı (World Food Programme) bünyesinde Suriye yardım kapsamında yer alan 1.500.000 adet ayçiçek yağı  için yapılan ihaleyi Yonca Gıda kazandı.
 
Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı’nın (World Food Programme) Suriye’ye yardım için düzenlediği ve tüm dünyayı kapsayan ayçiçek yağı ihalesini, Yonca Gıda en uygun fiyatı ve hizmeti sunarak bir kez daha kazandı.
 
Acısını yakından hissettiğimiz Suriye halkının yaralarını sarmak ve muhtaç aileler için 1.500.000 adet 1 lt pet şişe ayçiçek yağ yüklemeleri Ağustos ayında tamamlanarak, Suriye / Tartous Limanına konteynerlerle gönderilerek, Birleşmiş Milletler aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak.
 
Yıllardır Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı’nın yoksul ülkelere gıda yardımlarında bulunmak üzere düzenledikleri organizasyonlara katılan ve Birleşmiş Milletlerin resmi tedarikçisi olan Yonca Gıda, daha öncede Filistin, Yemen, Sudan, Tacikistan, İran, Suriye, Moritanya, Libya, Laos, Namibya ve Senegal için düzenlenen ihaleleri kazanarak katkıda bulundu.
Yonca Gıda Genel Müdür Yardımcısı Tarık Tokdemir, ‘‘Yonca Gıda ailesi olarak, yoksul ülkelere yapılan gıda yardımlarında aktif rol oynayarak, yoksullukla mücadelede ve dünya barışının sağlanması ve korunmasına katkıda bulunmak için elimizden geleni yapıyoruz ve bundan mutluluk duyuyoruz. Savaşlar ve acılar dünyanın neresinde olursa olsun ancak birlikte hareket edilerek üstesinden gelinebilir” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarının ayağına fuar geldi

Azerbaycan'a EGİAD Çıkarması

Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Arşiv