Buca’da ikinci abone merkezi

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan İzmir Doğal Gaz, İzmir’in en kalabalık ilçelerinden biri olan Buca’da ikinci abone merkezini açtı.

  • 0
  • 602
Buca’da ikinci abone merkezi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan İzmir Doğal Gaz, İzmir’in en kalabalık ilçelerinden biri olan Buca’da ikinci abone merkezini açtı. 30 Aralık 2020 tarihi itibariyle açılışı yapılan şube Yenigün Mahallesi Nazım Hikmet Caddesi No: 70/B adresinde hizmet vermeye başladı.

İzmir Doğal Gaz, İzmirlilere daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kısa süre önce açılan Çiğli Abone Merkezi’nin ardından Buca’nın ikinci, İzmir Doğal Gaz’ın ise 15’inci abone merkezi de hizmete alındı. Cumartesi günleri de açık olacak olan abone merkezinde; abonelik, fatura ve taksit ödemeleri, gaz açma ve kapama işlemleri yapılabilecek.

Yeni konsept abone merkezi
 İzmir Doğal Gaz’dan yapılan açıklamada, “Hızla artan abonelerimizin ve abone olmak isteyen vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet sunabilmek için şubelerimizin sayısını artırıyoruz. Yeni abone merkezlerimizde daha konforlu bir ortam sağlayabilmek için iç ve dış tasarımlarımızı da yeniliyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet noktalarımızı genişletmeye devam edeceğiz” denildi.

Tüm İzmir’e hizmet verecek
Yapılan açıklamada, yeni merkezin Buca başta olmak üzere bölge ayrımı yapılmaksızın bütün İzmir’e hizmet vereceği belirtildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hasta çocuklar unutulmadı

Oyuncak Hastanesi açıldı

Karnaval Havasında

Çiçek Festivali 25-28 Nisan'da

İzmir Maratonu'nda ÇYDD İzmir Şubesi, Koşu ve Bağışta Zirvede!

Koltuğunu çocuklara devretti

Arşiv