CHP KONAK’A ÖRGÜTTEN TAM NOT

  • 0
  • 1.260
CHP KONAK’A ÖRGÜTTEN TAM NOT
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanlığı periyodik olarak gerçekleştirdiği “Örgüt Öneri ve Değerlendirme Toplantısı”nın üçüncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya çiçeği burnunda İl Başkanı Bedri Serter’de katılırken ilçenin altı aylık çalışma performansı masaya yatırıldı ve ilçe yönetimi örgütten tam not aldı.

Eşrefpaşa Dr. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya yeni CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’in yanı sıra önceki dönem il ve ilçe başkanları ile parti meclis üyeleri, İzmir milletvekilleri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
“ARTIK GÜLDÜRME ZAMANIDIR”
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter örgütün yeni başkanı sıfatıyla Konak İlçe Örgütünü bu tür bir toplantı gerçekleştirdiği için tebrik ederken örgüte “çok çalışmak zorundayız” mesajı verdi. İl Başkanı Serter, “Partimizde hangi görevde olursa olsun herkes özverili bir şekilde çalışmak mecburiyetindedir. Bizim artık büyümemiz lazım. Her şeyden önce İzmir’den güneşi doğurmak için çok çalışacağız. Bunun için şunu çok iyi biliyoruz ki, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan en alt kademedeki mahalle delegemize kadar çok çalışmak mecburiyetindeyiz. Sadece yaka silkmeyeceğiz, sadece iktidar olamadık diye ağlamayacağız, artık güldürme zamanı geldi. Hem biz güleceğiz hem de halkımızı güldüreceğiz.” şeklinde konuştu.

“ÖZGÜRLÜKLERİ KISITLANAN GAZETECİ KARDEŞLERİMİZ İŞSİZ”
10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü de kutlayan Serter, “Öncelikle zorlu şartlarda çalışan gazeteci arkadaşlarımın gününü kutluyorum. Çalışan gazeteci arkadaşlarımızın önünün açılması lazım. 900 bine yakın gazeteci çalışan arkadaşımız işsiz bırakıldı. Kimse istediği gibi yazı yazamıyor. Herkesin özgürlüklerinin kısıtlandığı gibi basınımızın ve gazeteci kardeşlerimizin de özgürlükleri kısıtlanıyor. Buna artık dur demeliyiz.” diye konuştu.
ALTI AYLIK PERFORMANS TAM NOT ALDI
İlçe Başkanlığının altı aylık çalışma performansını anlatan bir görsel sunum gerçekleştiren İlçe Sekreteri Çağrı Gruşçu, sunumunun sonunda “Birlikte daha çok yapacaklarımız var. Ne dersiniz, bugüne kadar sözlerimizi tutmuş muyuz?” derken tüm salondan yoğun alkış aldı.

 “SEÇİLMİŞLER GEREĞİNİ YAPMALI”
İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak toplantıda yaptığı konuşmada CHP rozetini yakasında bulunduran seçilmişlerin görevlerini tam anlamıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade ederken “Kaymakamlar önce ilçe başkanlıklarına, valiler ise önce il başkanlıklarına uğramadan makamlarına gitmezler. Her türlü eleştiriyi kabul edebiliriz ancak seçim dönemlerinde seçilmişlerimizin yeterince duruş göstererek demokrasinin gereğini yerine getirmelerini bekliyoruz. İl ve ilçe başkanlıklarımızla daha koordineli şekilde çalışmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Toplantıda sözü örgüte veren İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, uzun süren toplantı sonunda katılım gösteren tüm üyelere teşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv