Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nden Başkan Sertel’e onursal üyelik

  • 0
  • 717
Yazı Boyutu:

Cumhuriyet Halk Partisi eski İzmir Milletvekili Dr. Canan Arıtman’ın kurucu başkanlığını yürüttüğü İzmir Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel’i derneğin onursal üyesi yaptı.
CHP İzmir eski Milletvekili ve İzmir Çocuk Hakları ile Mücadele Derneği Başkanı Dr. Canan Arıtman, Dernek Başkan Yardımcısı Gülseren User ve dernek üyesi Sümbül Çelebi ile birlikte İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel’i ziyaret etti. Arıtman, Başkan Atilla Sertel’e derneğin kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 
Ziyarette konuşan Arıtman, Türkiye’de çocukların her türlü şiddete maruz kaldığını belirterek, bu iş için kendisini adadığını söyledi. İzmir’de bu konuda eksikliklerin bulunduğunu anlatan Arıtman, “Çocuklarımız küçük yaşlarda şiddete maruz kalıyor. Fiziksel ve cinsel şiddete maruz kalan küçük çocukların hayatları kararıyor. Şiddete maruz kalan çocuklarımızın geleceklerinin şekillenmesinde büyük öneme sahip olacak olan bu yapılanmaya İzmirlilerin sahip çıkmasını istiyoruz. Dernek olarak özellikle cinsel şiddete maruz kalan çocuklarımıza öncelik vereceğiz” diye konuştu.
İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel de İzmir Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nin çok önemli bir amaç doğrultusunda kurulduğunu belirterek, derneğin ülkemizin önemli sorunları arasında gelen çocuk istismarı konusunda önemli çalışmalara imza atacağına inandığını belirtti.
Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaretin ardından Canan Arıtman, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel’i derneğin onursal üyesi olarak görmekten mutluluk duyacaklarını ifade ederek, dernek rozetini taktı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv