Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu toplumsal duyarlılığı arttırmak için sahnedeydi

  • 0
  • 850
Yazı Boyutu:

Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu,  21 Mart Dünya Ormancılık Gününde ormanlarımız için toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla  Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde konser verdi. Bak Ambalaj sponsorluğunda gerçekleştirilen TRT Ses Sanatçısı Sayın Mehmet Şafak yönetimindeki  Ege Orman Vakfı Gönüllüleri Türk Sanat Müziği Korosu konserine Dilek Şafak Çakar ve Ali Çakar konuk sanatçı olarak katıldı. Sunuculuğunu TRT spikeri Handan Demiralp’in yaptığı konsere katılanlar Ege Orman Vakfı’na üçer fidan bağışında bulundular.
 
Konsere Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, Yönetim Kurulu Üyeleri, Vakıf çalışanları, gönüllüleri ve çok sayıda doğasever katıldı.
Konser başlamadan önce konuşma yapan Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol,” 21 Mart Dünya Ormancılık gününde koromuz ormanlarımız için toplumsal duyarlılığı arttırmak amacıyla şarkılarını söyleyecek. Konsere katılanlar tarafından bağışlanan 1350 fidan Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında  dikilecek.” dedi.  
 
Konserin sonunda Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol ,  konseri yöneten Ege Orman Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi TRT Ses Sanatçısı Mehmet Şafak’a ve  konsere sponsor olarak doğaya destek veren Bak Ambalaj A.Ş.’ye katkılarından dolayı teşekkür ederek Bakioğlu Holding Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Nadide Şele’ye plaket takdim etti.  Türk Halk Müziği eserlerine de yer verilen konsere katılan konuklar koronun seslendirdiği unutulmaz eserlerle keyifli bir gece geçirerek salondan ayrıldılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv