En iyi yol IKEA’dan geçiyor

  • 0
  • 905
Yazı Boyutu:

Herkes için daha iyi bir günlük yaşam sloganıyla müşterilerinin hayatına fark katan IKEA, 14 Şubat Sevgililer Günü için 9.000’i aşkın ürün çeşidiyle en güzel hediye alternatiflerini sunuyor. IKEA’da birçok renk ve model alternatifinin bulunduğu şamdanlar, mumlar, çerçeveler, yastıklar, abajurlar ya da romantik ve özel sofralar için tasarlanmış renkli kadehler, aksesuarlarlada  siz de bu yıl sevdiklerinizle birlikte çok özel bir 14 Şubat geçirilebilinir. 
 
Sevgiyi en iyi anlatan ürünler IKEA’da...
IKEA’nın simgesi haline gelen ve adeta aşkı kucaklayan kırmızı kalp yastık ve kırmızı renkli birçok hediye alternatifiyle sevginizi anlamlı bir yolla anlatabilirsiniz.
Sevgililer Günü’nde siz de  özel bir sofra hazırlığı içindeyseniz; IKEA’nın ürün gamında bulunan kadehler, tabaklar ve şamdanlarla sofra şıklığınızı pekiştirebilirsiniz.
 
El hünerlerinizi gösterin…
O’na IKEA’nın kalp desenli kek ve kurabiye kalıplarıyla hazırlanmış en özel tariflerinizi sunarak da kalbini kazanabilirsiniz…
 
Sevdiğiniz hep yanı başınızda...
Farklı boyut ve tasarımlara sahip renkli çerçeveler de, IKEA’nın Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Sevdiğinizi her an yanı başınızda hissettirecek özel tasarımlı renkli çerçeveleri IKEA mağazalarında bulabilirsiniz.
Sevgililer Günü için hediyenizi seçmeden önce en yakın IKEA mağazasına uğrayın, zevkinize uygun olan hediye alternatifleri arasından seçiminizi yapın.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv