GENÇLERDEN ÖRNEK KAMPANYA

  • 0
  • 1.009
Yazı Boyutu:

Ak parti Buca Gençlik Kolları örnek kampanyaya “ kemik iliği” bağışı  kampanyası Buca’lılarda yoğun ilği gösterdi.
Şirinyer Tansaş önünde kurulan bilgilendirme masası her yaştan Buca’lı “ kemik İliği ”  bilgilendirme standından broşür aldı. Bucalılar örnek çalışma gösteren Buca Gençlik Kolları üyelerine teşekkür etti.
Ak parti İzmir Milletvekili Rıfat SAİT ve Balkan Dernekleri Federasyon Başkanı Ekrem Selimler de, “ kemik iliği” Bilgilendirme standını ziyaret etti. Bucalılara broşür dağıttı.
 
İzmir Milletvekili Sait ve Selimler, kemik iliği’nin önemine değindi ve Buca’da yaşayan gençlerimizin ve Ak Parti gençlik kolları üyesi gençlerin yaptıkları bilinçlendirme kampanyasından mutluluk duyduklarını, vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığını arttırmak adına çok önemli bir çalışma dedi.
Ak Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde sayın valimizde kız kardeşine bağışta bulunarak topluma örnek olmuştur.Bu ve benzeri çalışmalar uygun ilik bekleyen hastalarımızın da umutlarını arttıracaktır.emeği geçen herkese teşekkür etti.
Buca gençlik kolları başkanı Enes Uzunlar, yaptığı açıklamada 'kemik iliği bağışı hakkında Bucalıların kafalarındaki soru işaretlerini gidermek, için kemik ilği hakkında bastırdığımız broşürleri dağıtıyoruz. ilik nakli bakliyen hastalarımıza bir destek de biz olmak istedik.baştan sayın milletvekilimiz Rıfat Sait olmak üzere tüm Bucalılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv