Güloğlu Plastik Türkiye’nin en hızlı büyüyen 6’ncı şirketi

  • 0
  • 1.906
Yazı Boyutu:

TOBB ve TEPAV’ın destekleriyle, AllWorld Network tarafından oluşturulan Arabistan 500 + Türkiye hızlı büyüyen şirketler listesi, Dubai’de gerçekleştirilen III’ncü Küresel Girişimcilik Zirvesi’nde yayınlandı ve Plastik sektörünün İzmirli temsilcilerinden Güloğlu Plastik, 300 şirket arasında 6’ncı oldu.

Obama video konferansla katılıp açılış konuşması yaptığı zirveye işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu’na ödülü zirve yetkilileri tarafından gönderildi.
Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu,  Güloğlu Plastik olarak, büyüyen, gelişen global dünyada yüzlerini gelişime döndürmeyi hedeflediklerini belirtti. Bir AllWorld sıralaması tüm dünyadan Tepav gibi kuruluşların devlete kayıtlı ciroları ile değil de yıllık büyüme oranları ile ilerleme göstermiş firmaların , girişimcilerin, yatırımcıların başvuruları ile gerçekleştiğini dile getiren Gülçin Güloğlu, dünya genelinde başarı grafikleri değerlendirilerek sıralama yapılmakta ve dereceleri verildiğini söyledi.
Obama video konferansla katılıp açılış konuşması yaptığı zirveye işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayan Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu’na ödülü zirve yetkilileri tarafından gönderildi. Güloğlu Plastik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülçin Güloğlu,  Güloğlu Plastik olarak, büyüyen, gelişen global dünyada yüzlerini gelişime döndürmeyi hedeflediklerini belirtti. Bir AllWorld sıralaması tüm dünyadan Tepav gibi kuruluşların devlete kayıtlı ciroları ile değil de yıllık büyüme oranları ile ilerleme göstermiş firmaların , girişimcilerin, yatırımcıların başvuruları ile gerçekleştiğini dile getiren Gülçin Güloğlu, dünya genelinde başarı grafikleri değerlendirilerek sıralama yapılmakta ve dereceleri verildiğini söyledi.

 Güloğlu, “Kazandığımız ödül bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. İzmir ve Türkiye Ekonomisine katkıda bulunmaktan kıvanç duyuyoruz. Güloğlu Plastik olarak, Geleceğimizi hedeflerimiz belli etmektedir.  Kaliteli üretim,  kalifiye eleman yetiştirme , başarılı bir arge , doğru pazarlama teknikleri ile sektörde markalaşmada devamlılığımızı amaçlıyoruz.  Yapılan çalışmalar sonucunda yurtdışından bir çok firmanın ürünlerimize talepleri olmaktadır. Avrupanın belli başlı ülkelerinden  bayililik tekifleri almaktayız. Bizim için hem keyifli hem de gurur verici bu ilerlemeleri iyi bir araştırma yaparak gözlemliyor, emin adımlarla giderek başarımızı sağlam temeller üzerinde tutmayı planlıyoruz” dedi.

GÜLOĞLU PLASTİK
1975 yılında sektöre öz sermaye ile girerek teneke , baca armatörü ve soba malzemeleri ile başlanan Güloğlu Plastik’te, 1989 da  Banyo & WC Panjur Pencere Sistemlerini parçalı olmak üzere imalatına eklendi. PAN-PEN markasıyla Türkiye de bir ilke imza atan firma  hazır Panjur & Pencere imalatına geçerek başarısını kanıtladı. 2004 yılında Tire Organize Sanayi bölgesinde 5000 m’2 lik 3’ncü fabrikasıyla kapasitesini 16.500 m’2 ye çıkarıldı. Plastik sektöründeki gelişimi ve geleceği fark edip plastik kasa üretimine girerek ürün yelpazesine bir yeni sektörü daha kattı. One way kasada Ege Bölgesi’nin hemen hemen tamamına hizmet veriyor.
DUBAİ’DEKİ TÖRENE KİMLER KATILDI
Dünyanın dört bir tarafından hızlı büyüyen şirketlerin yöneticilerinin, yatırımcıların, siyasetçilerle kamu görevlileri katıldığı zirvenin açılışı, ilki İstanbul’da yapılan Arabistan 500 + Türkiye ödül töreni ile başladı.  Başarılı şirketlere ödüllerini, Suudi Arabistan Yatırım Ajansı Başkan Yardımcısı Prens Saud bin Khalid, Amerikan Dış Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Francisco Sanchez, Amerikan Dışişleri Bakanlığı Ekonomi ve Ticaretten Sorumlu Müsteşar Yardımcısı JoseFernandez, Arabistan 500 Koordinatörü Ola Doudlin, Türkiye 100 Koordinatörü Ozan Acar ve Pakistan 100 Koordinatörü AhmadJalal verdi.

ALLWORLD NEDIR?
1998 yılında üç AllWorld Kurucuları (Anne HabibyDeirdreCoyle ve Harvard Business School profesörü Michael Porter) yola çıktığında Inc Dergisi ile 100 ABD Inner City dergisi geniş kitlelere ulaşmalarına yardımcı oldu.  Bir çok parası olmayan girişimciye fırsatlar verildi.   Başkan Clinton ALLWORLD  verilerine  dayalı ulusal bankacılık politikası değiştirdi. 10. yıl dönümünde alworld ağına 8000 şirket başvurmuştur.  
Amaç : Gelişmekte olan ekonomiler yüzyılın tanımlayıcı iş fırsatı olacaktır. Alworld EKİBİ  olarak , büyük ölçüde genişleyen girişimci dünya haritasına yıllık Arabia500, Africa500, Asia500 ve Eurasia500 inşa etmek. Piyasa aktörleri için büyüme, istihdam ve refah için yararlanabileceğiniz bir sistem geliştirildi.  Amaç bu  girişimcileri bulmak ve dünya çapında dikkat çekmelerini sağlayacak büyük bir sistem geliştirmektir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv