Güzelbahçe'de memurlar güldü

  • 0
  • 1.425
Yazı Boyutu:

Güzelbahçe Belediyesi ile memur sendikası Tüm-Bel- Sen arasında toplu sözleşme imzalandı. Belediyede çalışan 10 memurun aylık ücretlerinde geçen yıla göre 350'şer lira iyileştirme yapıldı.
Memur sendikası Tüm-Bel-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Aygül Öğrendi, Güzelbahçe Belediyesi'nde görev yapan 10 memur adına belediye başkanı Mustafa İnce ile sözleşme imzaladı. Memurlara, halen aldıkları maaşa ilave olarak daha önce ödenen aylık 450 lira 750 liraya çıkarıldı. Ramazan, Kurban, 1 Mayıs ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramlarında 200'er lira, yılda bir kez 600 lira yakacak yardımı, yılda iki kez olmak üzere 250'şer lira giyecek yardımı yapılması sözleşme ile imza altına alındı.
 
Ayrıca ilköğretimde okuyan çocuğu için 350, ortaöğretimde okuyan çocuğu için 450 ve üniversitede okuyan çocuğu için ise 650 lira öğrenim yardımı yapılması öngörüldü.
Çalışan personelin ölümü halinde bin 600 lira, eş, çocuk veya anne babasının ölümü halinde ise bin 200 lira ölüm yardımı yapılması hükme bağlandı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, memurların ve işçilerin sendikal haklarına sahip çıkmasını ve görevlerini sorumluluk bilinci içinde yerine getirip aldıkları ücreti haketmelerini istedi.
Tüm-Bel-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Aygül Öğrendi de yerel yöneticilerin memurlara bakışını hükümetin örnek almasını istedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv