HAYTAP'tan Başkan Selvitopu'na teşekkür ziyareti

  • 0
  • 607
HAYTAP'tan Başkan Selvitopu'na teşekkür ziyareti
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Karaburun'da gerçekleştirilen hayvan kısırlaştırma çalışmalarına  destek veren Karabağlar Belediyesi'ne, Hayvan Hakları Federasyonu(HAYTAP) üyeleri katkılarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

İzmir'in turistik ilçesi Karaburun'da geçtiğimiz hafta 12 köpek ve 40 kedinin kısırlaştırılarak, tedavi ve bakımları yapıldı. Karaburun Belediyesi, Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Karaburun Keçi Evsiz Canlılar Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği  çalışmaya HAYTAP 'dan teşekkür geldi.

Destekten dolayı çok memnun oldular.
HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder ve Basın Sözcüsü Şule Baylan, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Karabağlar Belediyesi'nin sokak hayvanlarına karşı gösterdiği duyarlılıktan çok memnun olduklarını belirten İzmir Temsilcisi Esin Önder, Karaburun'da ortaklaşa düzenlenen etkinlikte sokak hayvanlarının kısırlaştırılma ve tedavi uygulamaları için Selvitopu ve ekibine teşekkür etti.
Her canlının yaşam hakkı var.

Başkan Selvitopu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeryüzünde her canlının yaşama hakkı olduğunu, bundan sonra da Karabağlar Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının sağlıklı yaşam haklarını sürdürmeleri için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginar yüzleri güldürdü

Haşerelere karşı ilaçlama seferberliği!

Kazıların yüzde 70’i tamamlandı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi’ni ağırladı

Menderes Semaları Rengarenk Oldu

Kaldırım işgalini bitirmekte kararlı

Arşiv