İş Bankası Altın Buluşmaları İzmir’deki şubelerle devam ediyor

  • 0
  • 1.750
Yazı Boyutu:

İş Bankası, altına güvenle yatırım yapmak isteyenleri, altınlarını şubelere getirerek çalınma ve kaybolma riski olmadan yatırım yapmaya davet ediyor.
 
İş Bankası ve İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) arasında yapılan protokol çerçevesinde İş Bankası şubelerinde gerçekleştirilmekte olan Altın Buluşmaları Ağustos ayında da devam ediyor. Etkinlik kapsamında altınlarını ya da ziynet eşyalarını İş Bankası şubelerine getirenlerin altınlarının 995/1000 saflıktaki gram karşılığı, şubelerde görevli bulunan İAR eksperleri tarafından belirleniyor. Altınlarını şubeye getiren müşterilerle mutabık kalınması sonucunda, belirlenen gramajda altın müşterilerin Vadesiz Altın Mevduat hesabına aktarılarak kaydileştiriliyor. İstenirse ayrıca Vadeli Altın Mevduat hesabı da açılarak kişilere mevcut altınlarının üstüne gram altın kazanma imkânı da tanınıyor.
 
Haziran ayında başlayan ve Temmuz ayı sonu itibariyle toplam 22 ilde gerçekleştirilen İş Bankası Altın Buluşmaları etkinlikleri Ağustos ayında yeniden İzmir ile devam ediyor. Altın Buluşmaları 28-29 Ağustos’ta Karşıyaka, Narlıdere ve Yeşilyurt şubelerinde, 1-2 Eylül’de ise Kipa Büyükçiğli AVM’de gerçekleştirilecek. 
 
Uygulama ile ilgili bilgi veren İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Erdal Aral altının Türkiye’de geleneksel yatırım araçlarından biri olduğuna dikkat çekerek, “Öncelikle uzun vadede yatırımcısının risklerden koruduğu tescillenmiş bir yatırım aracı olarak güvenli liman özelliğini hiç kaybetmemiştir. Ancak altını evde saklamak ve korumak oldukça risklidir. Bu nedenle İş Bankası olarak altına yatırım yapmak isteyen herkesi “Altın Buluşmaları” uygulamamızla altınlarını İş Bankası Şubelerine getirmeye ve çalınma ve kaybolma riski olmaksızın yatırım yapmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım ürünleri ihracatını gençler sayesinde 35 milyar dolardan 50 milyar dolara çıkaracak

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Arşiv