İzmir Optimum Collezione ile modaya kavuştu

  • 0
  • 1.884
Yazı Boyutu:

Genç ve kendini genç hissedenlerin giyim markası Collezione, İzmir’deki 9, Türkiye genelindeki 112’nci mağazasını Optimum Alışveriş Merkezi’nde açtı.
 
İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde 30 marttta hizmete giren yeni mağazası birlikte kent içindeki mağaza sayısını 9’a ulaştıran genç  moda giyimin öncü markası Collezione, Manisa, Aydın ve Denizli’de bulunan mağazalarının yanı sıra Ege Bölgesi’nde planlanan gelecekteki yeni mağaza yatırımları ile birlikte Ege’de moda fırtınası estirmeyi hedefliyor.
 
Baharın kendini hissettirdiği bu günlerde renkli ve fresh ürünler ile İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nde hizmete giren Collezione’nin yeni mağazasında İzmirli moda tutkunlarına “merhaba” diyor.
 
Collezione, açılış nedeni ile İzmirli moda tutkunlarına özel sadece Optimum Mağazası’nda sürpriz kampanyalar da devam ediyor. Açılışa özel yapılan indirim 1 hafta boyunca  devam edecek. Tüm pantolon, triko ve diğer tüm ürünlerden satın alan Collezione’nin İzmirli müşterileri 2’nci ürüne yüzde 30 indirim fırsatından da yararlanacak.
 
Collezione hakkında:
Türkiyenin moda sektörünün öncü isimlerinden  Collezione 1987 yılında ilk mağazasını Bakırköye açarak moda yolculuğuna adım attı.  Collezione  24 yıldır yurt içinde 100 ü aşkın  mağaza ve  114 corner ile yurt dışında  16 ülkede 34 satış noktası ile Türkiyenin  moda hazır giyim parekendeciliği alanında faaliyet gösteren büyük markası haline geldi. Moda denilince akla ilk gelen marka   ilkesini  benimseyen Collezione, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunabilmek için  kreasyonuna ve teknolojik alt yapısına yatırım yaparmaya devam ediyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv