İzmirli çiftçilerin tercihi yine: ERKUNT TRAKTÖR

  • 0
  • 978
Yazı Boyutu:

Türk otomotiv sektörünün öncü kuruluşu ve ilk yerli tasarım traktör markası Erkunt Traktör, Türkiye çapındaki satış sıralamasında ikinci sırada yer alan Aydın-İzmir Selçuk Yetkili Satıcısı Karadağ Turizm İnşaat San. A.Ş Nimet 70 lüks model traktörle ödüllendirdi.
 
Kuruluşundan bu yana geçen kısa zaman içerisinde traktör sektörde ilk üç içinde yerini alan Erkunt Traktör 18 – 20 Ocak 2013 tarihlerinde yetkili satıcıları ile bir araya geldi. Antalya Sueno Beach Hotel’de düzenlenen 16. Yetkili satıcı toplantısında 2012 yılının değerlendirilmesinin yanı sıra 2013 hedefleri de konuşuldu.
 
Toplantı sırasında Erkunt Traktör’ün hedeflerine ulaşmasında önemli rol üstlenen yetkili satıcıları arasında, ilk üçe giren yetkili satıcılar dışında, en başarılı 10 isim de ödüllendirildi. Erkunt Traktör’ün Konya yetkili satıcısı Mustafa Halıcıoğlu Motorlu Taşıtlar yakaladığı yüksek satış rakamı ile birinciliği alıp Servet 80,4 Lüks’ün sahibi olurken ikinci olan Aydın-İzmir/Selçuk yetkili satıcısı Karadağ Turizm İnşaat San. A.Ş Nimet 70 Lüks, satış üçüncüsü olan Ankara yetkili satıcısı Göktaşlar Otomotiv ise Kısmet 55 4 WD model traktörün sahibi oldu.
 
Türkiye İkincisi Ege’den
Türkiye’nin tarım alanında en önemli illerinden biri olan Aydın ve İzmir/ Selçuk yetkili satıcısı Karadağ Turizm İnşaat San. A.Ş, Türkiye genelindeki satış sıralamasında bu yıl ikinci olarak yer aldı. Ege’de, çiftçiler Erkunt Traktör’e olan güvenini yetkili satıcısına kazandırdığı ikincilikle ispatlamış oldu.
 
Erkunt tarım sektörünün daima yanında
Her zaman çiftçinin yanında olan ve yaptığı bilinçlendirme çalışmalarıyla tarımsal faaliyetlerde verim artışı sağlayarak çiftçi memnuniyetini hedefleyen Erkunt Traktör, Türkiye geneline yayılmış olan yetkili satıcılarının gösterdiği emeği ve başarıyı da unutmadı. Erkunt Traktör Yurtiçi Satış Müdürü Tolga Saylan, “2012 yılı beklenenin ve sektör potansiyelinin altında bir yıl olmakla beraber, yılı hedeflediğimiz satış rakamına ulaşarak bitirdik ve 4.500 adetlik satışımızla yine pazardaki 3.lüğümüzü koruduk.
 
Kazandığımız bu başarılar bir takım çalışmasının ürünü. Tüm  yetkili satıcılarımızı bölgelerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. 2012 yılı sıralamasında  ikinci olan Aydın-İzmir/Selçuk   yetkili satıcımız Karadağ Turizm İnşaat’ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv