KONUK GAZETECİLERDEN MARBLE’A TAM NOT

  • 0
  • 721
Yazı Boyutu:

İZFAŞ, Marble – 18. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı'na uzun yıllardır katılan sektörün en önemli yabancı yayınları ile fuara yönelik görüşleri, katkı ve desteklerini almak için bir araya geldi.
 
MARBLE’a 16 yıldır katılan İspanya’nın yanısıra İtalya, Fransa, Polonya, Portekiz ve Hindistan’ın en önemli yayınlarının yer aldığı toplantıya, Stone Technology Centre, Diamante Magazine, Litos Magazine, Pierre Actual, Rochas&Equipamentos, Promarama Marmomacchine Magazine, Marmomacchine Lnternational, Ski&Vak, Swiat Magazine dergilerinin temsilcileri katıldı.
 
Dergi temsilcilerinin ortak görüşü, gelecek yıllarda Marble Fuarı’nda tasarım yarışması düzenlenmesi oldu. Organizasyonun çok güzel olduğunu, burada olmaktan dolayı memnun olduklarını vurgulayan temsilciler; dünyanın her yerinden ziyaretçi gelen Marble’ın yeni fuar alanı ile birlikte çok daha iyi noktalara taşınacağına inandıklarını belirtiler.
 
Toplantıda, fuara verdikleri katkı ve destek için yabancı dergi temsilcilerine teşekkür eden İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs, “Sektörün böylesine önemli yayın organlarının gözlemleri ve düşüncüleri fuarımız için çok önemli. Gelecek yıl da sizleri İzmir’de ve fuarımızda görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Fuarımızın daha da gelişmesi için katkı ve desteklerinizin devamını diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Geleceğin fuarı WENERGY EXPO kapılarını açtı

Milyonluk tekneler İzmir’de vitrine çıktı

MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı

Tarım Fuarındaki hedefler katlandı

Marble İzmir 29’uncu kez açıldı

Tarım fuarı üreticinin ayağına gidiyor

Arşiv