MİNİK ELLERDEN BÜYÜK HÜNERLER

  • 0
  • 1.428
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi’nin İsmail Cem Kültür Merkezi’nde faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıfının 34 minik öğrencisi hünerlerini yıl sonu sergisinde ortaya koydu. Yıl boyu öğretmenlerinin eşliğinde öğrendiklerini sergileyen minikler eserleriyle anne babalarından alkış aldı.
 
Yaşları 5 ila 6 arasında değişen minikler yıl içinde öğretmenleri eşliğinde öğrendiği kağıt kesme, katlama, yapıştırma tekniği ile yaptıklarını İsmail Cem Kültür Merkezi’nde açılan sergide sergilerken, bir hayli de heyecanlıydı. Hayal güçleri ve yetenekleriyle harikalar yaratan miniklerin temaları ise, ağırlıklı olarak aile ve doğa oldu.
 
Minik sanatçıların şişe, yumurta kapları ve eski bozuk cd’lerle yaptığı kedi, balık, güneş figürleri de “işte geleceğin tasarımcıları” yorumlarını da beraberinde getirdi.
 
İsmail Cem Kültür Merkezi’ndeki açık otopark alanında sergilenen ürünler, çevre sakinlerinden de büyük ilgi gördü. Miniklerin büyük beğeni toplayan ve hayranlıkla birlikte şaşkınlık uyandıran sergisinin açılışını Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayfer Çalışkan gerçekleştirdi. Açılış kurdelesini miniklerle birlikte kesen Çalışkan, küçük yetenekleri kutladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv