PAZARLAMA ÖĞRENCİLERİ İZMİR OPTİMUM’DA

  • 0
  • 734
Yazı Boyutu:

Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Programı öğrencileri, çağdaş ve etkili uygulamaları yerinde görmek için öğretmenleri ile birlikte İzmir Optimum Outlet’i ziyaret etti.
 
Perakendecilik ve Satış Dersi öğrencileri, “Maksimum marka, minimum ödeme, optimum alışveriş” sloganıyla açılan alışveriş merkezinin başarısını mercek altına yatırmak amacıyla, alanlarında tanınmış öğretmenleri Yrd. Doç. Dr. Ali Gülçubuk ve Yrd. Doç. Dr. Özlem Işık öncülüğünde Optimum’a geldi. Optimum Outlet’in bünyesinde topladığı seçkin markaları ile kısa sürede perakende sektörünün en çok rağbet gören adreslerinden biri olmasının ardındaki çağdaş ve etkili pazarlama yöntemlerini keşfetmek isteyen öğrenciler, gün boyunca alışveriş merkezini gezerek notlar aldı.
Geleceğin perakende ve pazarlama uzmanları, Optimum’un mimarisinden ve  bebek bakım odası, bebek arabası, tekerlekli sandalye, engelli tuvaleti, çocuk tuvaleti, ücretsiz oyun alanı, vale hizmeti gibi ayrıcalıklarından etkilendiklerini dile getirdiler. Sergiler, konserler, imza günleri gibi sanat etkinlikleri, çocuklara yönelik eğlendirirken eğiten aktiviteler, buz pateni ve dans gösterileri, otomobil çekilişi gibi hediye kampanyaları ile ilgili bilgi alan 50 öğrenci, Optimum’un aynı zamanda alışveriş ile eğlenceyi bir arada sunan sosyal bir yaşam merkezi olduğu yorumunu yaptı.
Optimum Outlet pazarlama ve halkla ilişkiler yetkililerinin de müşteri ilişkileri, marka imajı ve sosyal medya kullanımı hakkında kısa bir seminer verdiği gençler, günün yorgunluğunu buz pistinde kayarak ve alışveriş yaparak atarken, staj başvurusunda bulunmayı da ihmal etmediler.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv