Pirinççi, Bizimizmir ailesinde

Hekimliğinin yanında Medikal Estetik Uzmanı, Profesyonel Koç- İntegral Aşk İlişkisi Koçu, İleri Tip Cinsel Terapi koçu, Hülyam Özel Sağlık ve İşgüvenliği Hizmetleri, Hülyam Meka Özel Sağlık ve İş Güvenliği, Manisa Eğitim Koçluk Akademisi Genel Müdürü gibi çok sayıda uzmanlığı büyük başarıyla sürdüren Hülya Yurttaş Pirinççi, www.bizimizmir.net ve Bizimizmir Magazin dergisinde köşe yazarlığını da meslekleri arasında sıkıştırdı.

  • 0
  • 2.158
Pirinççi, Bizimizmir ailesinde
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Hekimliğinin yanında Medikal Estetik Uzmanı, Profesyonel Koç- İntegral Aşk İlişkisi Koçu, İleri Tip Cinsel Terapi koçu, Hülyam Özel Sağlık ve İşgüvenliği Hizmetleri, Hülyam Meka Özel Sağlık ve İş Güvenliği, Manisa Eğitim Koçluk Akademisi Genel Müdürü gibi çok sayıda uzmanlığı büyük başarıyla sürdüren Hülya Yurttaş Pirinççi, www.bizimizmir.net ve Bizimizmir Magazin dergisinde köşe yazarlığını da meslekleri arasında sıkıştırdı.  

Bizimizmir ailesinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Pirinççi, yazılarıyla bir veya birkaç noktadan okurların hayatına dokunacak, yararlanılacak bilgiler aktaracak. Yönlendirilen soruları yanıtlarken zaman zaman duygusallığı, romantizmi tavan yaptıracak.
 
KİMDİR:
Manisa/ Alaşehir’de doğan, Salihli Lisesi’nin ardından okul birinciliği ile 19 Mayıs Tıp Fakültesi’ni (Samsun)’u kazananan, 1994’te Tıp Fakültesi 1.ve  2.sınıf dönem birinciliği ile  Dokuz Eylül Tıp Fakültesi 3. sınıfa yatay geçiş yapan Hülya Yurttaş Pirinççi, fakülte ikinciliğiyle mezun oldu.  Alaşehir  Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimliği’yle birlikte özel bir poliklinikte acil servis hekimliğiyle ilk özel çalışma hayatına adım attı. Maaş ve prim sistemiyle ilk 8 ayda, polikliniğin % 20 hisse ortaklığına ulaştı.

Uluderbent Kasabası’nda ilk muayene çalışmalarıyla mesleğinin en iyi ve en değerli 5 yılıyla girişimcilik sürecinin temellerini attı.
2003 yılında İşyeri Hekimliği sertifikasını alarak Manisa Organize Sanayi Bölgesi‘nde görev almak üzere, Manisa Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimliği’ne tayin oldu. Eş zamanlı olarak Unıversal Hospital Özel Vatan Hastanesi’nde Acil Servis Hekimliği’nde görev aldı. Imperial Tabocca fabrikasının İşyeri hekimliği projesinin başlangıcında ‘’Hülyam Özel Sağlık ve İş güvenliği ‘’ şirketini kurdu.

2008 yılına kadar Manisa  Organize Sanayi bölgesi’nde bu hizmeti yaklaşık 14 firmaya  verdikten sonra MOSB Yönetim Kurulu tarafından Sağlık  kampüsünde  HÜLYAM  Özel Sağlık ve İş Güvenliği Hizmeti şirketi ‘’MOSB-MED’’ Manisa Organize Sanayi Bölgesi  Medikal şubesiyle yer aldı.

2013 yılında da Torbalı’da şube açarak hizmeti orayla da ulaştıran Hülya Yurttaş Pirinççi, 2015  yılında da  ikinci şirketi kurarak (MOSB-MED Tıp  Merkezi  Ltd. Şti ) Sağlık alanında  ilk kez OSB’de örnek Tıp Merkezi’ni açtı. TEV Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra bursiyer öğrencilere koçluk, bursiyerler yararına 3 yıldan beri koro çalışmalarını sürdürüyor.   
 
MEKA -Manisa Eğitim ve Koçluk Akademisi’nde aktif eğitmenlik ve mesul müdürlük, İlkyardım, hijyen eğitimleri, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri, mesleki eğitim ve  mesleki yeterlilik eğitimleri veriyor.
Yaşam koçluğu  atölye çalışmalarına İzmir Ticaret  Odası ve Sanayi Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı’nda, EKOSEM (İzmir Ekonomi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi) de devam etti.

2019 yılında  ICF (International Coaching Federasyon ) –ACSTH onaylı Profesyonel Koç ünvanını aldı. Yönetici koçluğu; Exucituve Koç ünvanı alanında ilerlemeyi seçerken, kurumsal çalışmalarda hekim ve profesyonel koç ünvanıyla pandemi çalışmalarında aktif rol alıyor. Hem hasta tanı ve tedavisi, hem de  iş gücü verim ve moralite çalışmalarında  takım liderleri ile yol alıyor.
2019 yılı Ekim  ayında Sağlıklı Beslenme ve Yaşam alanında, Bağışıklık sisteminde  özel çalıştı, Integral Love Relationships Coaching- CCE  (İntegral İlişki Koçluğu ve İleri Tip Cinsel Terapi Eğitimi ile hastalarına ve danışanlarına bütünsel ve tam anlamıyla yaklaşabilme hedefine ulaştı.

2013 yılında aldığı Medikal  Estetik Uzmanlığını Obezite üzerine yaptığı ‘’Sağlıklı ve Mutlu Beslenme‘’ çalışmalarıyla Bağışıklık Sistem ve Sağlıklı, Estetik ve Mutlu İnsan olabilmek üzerine taçlandırdı. Ruhen, kalben, bedenen ve davranışsal olarak bütünsel bakabilmesi nedeniyle daha fazla insanın hayatına çok daha geniş anlamda  dokunabilmenin hazzını yaşıyor.  
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Demir muhtarlarla bir araya geldi

Üçüncü Kuşak Tarım Girişimciliği Projesi start aldı

Kadınların başarı hikayeleri konuşuldu...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

Dört duvar arasında bir başkan olmayacağım

Çelikkaya son yolculuğuna uğurlandı

Arşiv