Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 27. Dönem mezunlarını mesleğe uğurladı

Ege Üniversitesi (EÜ) Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 27. Dönem Mezuniyet Töreni, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

  • 0
  • 985
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 27. Dönem mezunlarını mesleğe uğurladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi (EÜ) Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 27. Dönem Mezuniyet Töreni, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

 EÜ Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun;  Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Çocuk Gelişimi, Diş Protez Teknolojisi, Diyaliz, Eczane Hizmetleri, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyonu, İlk ve Acil Yardım, Odyometri, Optisyenlik, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve  Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programlarından 2016- 2017 öğretim yılında mezun olan öğrenciler düzenlenen görkemli bir törenin ardından sağlık sektörüne uğurlandı.
Törene, Ege Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülseren Keskin, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılışında konuşan Doç. Dr. Gülseren Keskin,   “Bugün burada Yüksekokulumuzun mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mezun olan genç arkadaşlarımızın sevinçlerini paylaşmak ve onları şerefle uğurlamak için buradayız. Değerli gençler sizler iş hayatınızda Ege Üniversitesi’ni yücelteceksiniz. Değerli veliler sizlerin büyük emeklerle dünyaya getirdiğiniz, özenle yetiştirdiğiniz evlatlarınız ile artık iftihar edebilirsiniz. Evlatlarınız sizden aldıkları güç ve azim ile bu noktaya ulaştılar. Bu yüzden sizlere teşekkürü bir borç biliyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri size rehber olsun. Bundan sonraki hayatınızda sizlere üstün başarılar diliyorum. Hepinizin yolu açık olsun” diye konuştu.

Mezun öğrenciler adına konuşan  Süleyman Akbaş, “Ege Üniversitesi mezun olarak bir Egeli olmanın ayrıcalıklarını, arkadaşlarımın başarısını ve burada olmanın gururunu yaşamaktayım. Bize uğraş alanımızın insan olduğunu öğreten hocalarımıza müteşekkiriz. Öğrettiklerinizi uygulamaya devam edeceğiz. Yaşamımızın her evresinde Laik Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine sahip çıkan, koruyan ve Atatürk Devrimlerinin takipçisi olan bireyler olacağız” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Elektro ve Fizyoloji Programı öğrencilerinden Gamze Aksoy, Türkçe ve İngilizce şakılar seslendirdi.

Tören “Sağlıkçı Andı”nın okutulmasının ardından  diploma takdimi ve öğrencilerin Onuncu Yıl Marşı  ve İzmir Marşı eşliğinde kep atmasıyla son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv