Şarkılarıyla renk kattı

  • 0
  • 801
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi geleneksel Kılıçreis Mahallesi Şenliği’nin 11’incisi büyük bir coşkuyla kutladı.
Roman Bandosu’nun birbirinden hareketli şarkılarıyla başlayan şenlik, Sokak Sanatları Atölyesi’nin canlı performansı ve yüz boyama etkinliğinin ardından İlhan Şeşen konseri ile devam etti. Tüm İzmir’den şenliğe akın eden vatandaşlar popun romantik sesi, amcası İlhan Şeşen’in muhteşem şarkılarıyla coşku doruğa ulaştı. Şeşen, ‘Bana Esmeyi Anlat’, ‘Neler Oluyor Bize’, ‘Sensiz Olmaz’ gibi en sevilen şarkılarını İzmirli sevenleri için söyledi. Şeşen sadece şarkılarıyla değil, esrileri ile de geceye damgasını vurdu.
 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Bu akşam her şey çok güzel. Gençliğimin geçtiği bu mahalle de sizlerle ve değerli sanatçı İlhan Şeşen’le olmaktan çok mutluyum. Bu alan park olalı böyle şenlik, böyle güzellik görmedi. Sanatın, sanatçının olduğu her yerde yaşam daha güzel. Bunu bir kez daha Türkiye’ye umut penceresi olarak aralıyoruz. Muhtarımıza ve burada olan herkese teşekkürler” dedi. Tartan, unutulmaz bir gece yaşatan İlhan Şeşen’e teşekkür plaketi ve çiçek verdi.

Kılıçreis Mahallesi Muhtarı Yücel Mumcular da İlhan Şeşen’e plaket vererek, “Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın desteği ile oluşan bu güzel gece için teşekkür ederim. İlhan Şeşen de bize şeref verdi. Bize destek olan herkese teşekkürler” diye konuştu.
El emeği göz nuru ile yapılan takılar, işlemeler ve ahşap ürünlerden oluşan hediyelik eşya stantları da şenliğe ayrı bir renk kattı. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv