Satranççılardan Başkan Karabağ’a ziyaret

  • 0
  • 804
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü'nün açtığı satranç kurslarından faydalanan öğrenciler, katıldıkları Türkiye Satranç Federasyonu'nun 12 yaş altı İzmir şampiyonasında 2.oldu.
 
Türkiye Şampiyonasına katılacaklar
İzmir satranç turnuvası çocuk ligini ikinci olarak bitiren Bayraklı Belediyesi satranç takımı Başkan Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Takımın satranç Öğretmeni Sıddıka Sema Yelboğa Alev, “Takım olarak çocuk liginde ikinci olduk. Gaziantep’te yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Başkanımıza verdiği tüm desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Çocuklarımızın gelişimi için satranç çok önemli
 
Öğrencilere başarılar dileyerek tebrik eden Başkan Hasan Karabağ, "Kültür Müdürlüğü bünyesinde iki yüzün üzerinde satranç kursiyerimiz bulunuyor. Satranç beyine olumlu yönde büyük katkısı bulunan bir spor. Biz de Belediye olarak özellikle çocuk gelişiminde katkısı olduğu için Satranç'a büyük önem gösteriyoruz. Çocuklarımız İzmir'de düzenlenen turnuvada 2. olarak madalya kazandılar. Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacaklarına gönülden inanıyorum. Gereken her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.
Başkan satranç öğretmeni Sıdıka Sema Yelboğa Alev'i tebrik ederek tüm sporculara satranç takımı hediye etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv