So CHIC Şimdi İzmir Optimum AVM’de!

  • 0
  • 1.635
Yazı Boyutu:

Hızlı mağaza açılışlarıyla dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen gümüş takı markası So CHIC, İzmirlilerden gelen yoğun talep üzerine 30 Mart Cuma günü İzmir Optimum’da mağaza açıyor. Yenilenen takı koleksiyonlarıyla her sezon ayrı bir tasarıma imza atan So CHIC, İzmir’deki 7. mağazasını İzmir Optimum’da açmaya hazırlanıyor.
 
Kadınların gümüş takıdaki bir numaralı tercihi So CHIC, kaliteden ödün vermeyen tasarımlarıyla hem gece hem gündüz şıklığınızı tamamlıyor. 2004 yılında Sezgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin tarafından kurulan So CHIC bugün Türkiye genelindeki 107 mağazasıyla Türkiye ve dünya pazarında etkin bir marka olarak ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.
Bugüne kadar Forum Bornova, Balçova Kipa, Agora, İzmir YKM, Alsancak ve Egepark mağazaları ile İzmirlilere ulaşan So CHIC, İzmir Optimum’da 30 Mart Cuma günü açacağı yeni mağazasıyla da hizmet vermeye hazırlanıyor.  
İçeri girdiğiniz anda saran büyüleyici atmosferi koleksiyonlarındaki özgünlük ve güler yüzlü çalışanlarıyla gümüş sektöründe etkileyen So CHIC, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla da dikkat çekiyor.
Maskeli Baykuşun Gizemi, Maskeli Baykuşun Tılsımı, Serenity, Chocolate, Hayal Et Olsun, Aşk, Limited Edition, Yıldız, İnci ve Harf koleksiyonlarıyla dikkat çeken So CHIC, 30 Mart’ta İzmirlilerle 7. kez bir araya gelmenin sevincini yaşıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım ürünleri ihracatını gençler sayesinde 35 milyar dolardan 50 milyar dolara çıkaracak

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Arşiv