TANTİTONİ İZMİR’DEKİ İLK MAĞAZASINI AÇTI

  • 0
  • 1.176
Yazı Boyutu:

Fonksiyonel, renkli ve eğlenceli ürünleriyle mutfakta eğlenceli bir dünya yaratan Tantitoni, İzmir’deki ilk mağazasını açtı. İzmir Çiğli’deki Kipa alışveriş merkezinde yer alan mağazasında Brabantia, Koziol,Lock&Lock,Beka,Bormioli Rocco  ve TSV gibi dünyaca ünlü markaların kaliteden ödün vermeyen ve tasarımlarıyla dikkat çeken ürünlerini İzmirlilerle buluşturuyor.

Renkli mutfakların vazgeçilmez adresi Tantitoni, 18 yıllık tecrübeye sahip İnter Mutfak tarafından 2006 yılında kuruldu. Suadiye’de açılan cadde mağazasıyla mutfak ve sofra eşyaları perakendeciliğinde hizmet vermeye başlayan Tantitoni markası, bugün Türkiye genelinde 22 ayrı satış noktasıyla müşterilerine her zaman çok renkli, pratik, ergonomik, modern, trendy, şık, kullanışlı ürünler sunmaya devam ediyor.
 
İkinci mağaza da yolda…
Brabantia, Koziol, TSV,Beka,Lock&Lock,Bormioli Rocco gibi dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek satış noktası olan Tantitoni, Çiğli Kipa’daki yerini aldı. Bugüne kadar YKM mağazasındaki cornerları ile İzmirlilere ulaştıklarını belirten Tantitoni’nin Genel Müdürü Lütfü Küçük, “Bugün 3,5 milyar TL pazar payına ulaşan zücaciye perakendeciliğine 2006 yılında Tantitoni markamız ile adım attık. Yeni açtığımız İzmir mağazamızla Türkiye genelinde 22 satış noktasına ulaştık. İzmir’de ikinci mağazamızı çok yakında Optimum AVM’de açacağız. Hedefimiz 5 yılda 80 mağaza açmak” şeklinde konuştu.
Mağazalarındaki canlı mutfak ve koşulsuz geri iade uygulaması ile sektörde fark yarattıklarını da vurgulayan Lütfü Küçük, yurt içinde başta İstanbul, Ankara, İzmir; yurtdışında ise Atina, Milano, Barselona, Madrid gibi dünya şehirlerinin mağazalaşmada öncelikli planları arasında yer aldığını kaydetti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım ürünleri ihracatını gençler sayesinde 35 milyar dolardan 50 milyar dolara çıkaracak

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Arşiv