TAY PARK MODEL OLDU

  • 0
  • 821
Yazı Boyutu:

Karşıyaka Belediyesi’nin Türkiye’de bir başka örneği olmayan Tay Park’ı Çanakkale için model oldu.  Kentlerine de böyle bir park kazandırmak isteyen Çanakkale Belediyesi teknik heyeti, tesis hakkında bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.
 
2010 yılında açıldığı günden itibaren İzmir’in çekim merkezi haline gelen Tay Park’ı gezen Çanakkale Belediyesi teknik heyeti Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı eşliğinde tesisi gezdi. Tay Park’ın teknik donanımı ve işlevine ilişkin bilgi alan heyet Tay Park’ın sevimli midilli atlarını da yakından sevdi.
 
Mavişehir Tay park içinde bulunan modern hayvan hastanesini de gezen ekip, “Her şey düşünülmüş dört dörtlük bir yer olmuş. Biz de böyle bir tesisi Çanakkale’mize kazandırmak için buradayız. Geçtiğimiz yıl Belediye Başkan Yardımcımız burayı ziyaret etmiş ve çok beğenmiş. Onun yönlendirmesi ile keşif için Karşıyaka’ya geldik. Çanakkale’de buna benzer bir park yapmayı arzuluyoruz“ dedi.
 
Veteriner İşleri, Parklar ve Fen İşleri Müdürlükleri’nden oluşan Çanakkale Belediyesi heyeti, daha sonra Karşıyaka Belediyesi’nin, Örnekköy Şantiyesi’ni gezdi ve orada yapılan köpek barınakları da ziyaret etti.
Tay Park’a daha önce de yurt içi ve dışından ziyaretçiler gelmiş ve tesis hakkında bilgi almıştı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv