TOBB ve EBSO’nun gıda yardımı sevindirdi

  • 0
  • 874
Yazı Boyutu:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ege Bölgesi Sanayi Odası, her yıl olduğu gibi bu yıl da İzmir merkez ve ilçelerinde yaşayan, ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımlarıyla destek oldu. Bu yıl toplam 1001 aileye yardımda bulunuldu.
 
Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen yardımlarda TOBB’un desteğine katkı sağlayan EBSO, 1001 adet gıda paketini İzmir merkez ve gelir durumu düşük yörelerinden Kiraz’ın Cevizli, Doğancı, Bahçearası, Ören, Bergama’nın Dereköy, Karalar, Sarıcaoğlu, Çeltikçi, Gültepe, Katranç, Ürkütler, Eğiller, Oruçlar, Akcenger, İkizler, Hacılar, Yukarıada, Kurcalar, İneşil, Yeniler, Torbalı’nın Tulum, Karakızlar, Karaot, Kemalpaşa’nın Cumalı ve Yeşilköy, Menderes’in Efemçukuru, Karabağlar’ın Kavacık köyleri, Buca’nın İnönü Mahallesi, Kızılay Urla Şubesi ile İzmir Romanlar Derneği’ne ulaştırdı.
 
TOBB ve EBSO’nun yardımlarıyla satın alınan gıda paketlerinin dağıtımında EBSO Vakfı Bayanlar Birliği Başkan ve üyeleri aktif olarak görev alıp, yardımları Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere bizzat ulaştırdı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarının ayağına fuar geldi

Azerbaycan'a EGİAD Çıkarması

Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Folkart, En İyi İşverenleri Listesi’nde

Arşiv