Tolga Çevik İzmirliler ile buluşuyor

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt ile Tolga Çevik’in kızı Tuna Çevik’in paylaştığı yılın merakla beklenen komedi filmi “ Sen Benim Herşeyimsin” İzmirlilerle buluşuyor.  

  • 0
  • 1.220
Tolga Çevik İzmirliler ile buluşuyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı başrollerini Tolga Çevik, Melis Birkan ve Cengiz Bozkurt ile Tolga Çevik’in kızı Tuna Çevik’in paylaştığı yılın merakla beklenen komedi filmi “ Sen Benim Herşeyimsin” İzmirlilerle buluşuyor.  11 Aralık Pazar günü saat 16:00’da İzmir Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek özel gösterimde başrol oyuncusu Tolga Çevik İzmirli hayranlarıyla buluşacak.
 
Filmin özel gösterimi öncesinde sinemaseverler ile hasret giderecek olan ünlü komedyen Tolga Çevik Optimum Avm Cinemaximum sinemalarında İzmirlilerle hep birlikte filmi izleyecek. Optimum Outlet AVM Cinemaximum sinemalarında yapılacak gala da film izleyicileri eğlence dolu bir serüvene çıkaracak.
 
Film hakkında
Çok küçük yaştayken öksüz kalan Sedat, babasının ona öğrettiği en önemli dersi “korkunu gözünün içine bakmadığı sürece yenemezsin” mottosunu beynine kazır. Çıralı’da yenemediği korkuları ve babasının hatıra hayat tavsiyesi ile günübirlik ilişkiler ve işlerle hayatını geçirir. Ancak bir gün bu sakin hayatı bir anda değişverir. Günü birlik ilişkilerinden biri olan Pınar Sedat’ın kucağına bir bebek bırakıp aynı anda hızla ortadan kaybolur. İstanbul’a gelip Birol sayesinde iş bulan Sedat’ın hayatı artık kızının etrafında dönmektedir. Baba kızın masal gibi geçen eğlenceli hayatları annenin tekrar ortaya çıkmasıyla bir kez daha kaosa döner.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Michelin Yıldızlı Şef Ferdinando Bernardi ile Unutulmaz Bir Özel Tadım Deneyimi Scappi’de!

Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti

Edis ile zirve

Kırşan, İEÜ Medical Point’te babalık serüvenini anlattı!

Derya Uluğ ile bayram coşkusu

Rukiye Bektaş gözünü zirveye dikti

Arşiv