TOMMY HILFIGER İZMİR ALSANCAK’TA YENİ MAĞAZASINI AÇIYOR

  • 0
  • 1.691
Yazı Boyutu:

Tommy Hilfiger 31 Mart 2012 tarihinde, İzmir Alsancak mağazasını açıyor. Bu mağazayla birlikte Tommy Hilfiger’ın tüm ürün grupları, ilk kez bir arada beğenilere sunulacak.
 
Rahat, şık ve enerjik koleksiyonlarıyla modaya yön veren marka Tommy Hilfiger, İzmir’deki dördüncü mağazasını Alsancak’ta 31 Mart’ta gerçekleştireceği muhteşem bir kokteylle açıyor. Dekorasyonunu IDC Mimarlık’ın üstlendiği 350 metrekarelik mağazada, kadın, erkek, denim ve çocuk koleksiyonları ilk kez bir arada sunuluyor.
Keyifli alışveriş deneyimi yaşatmak için açılan yeni Tommy Hilfiger mağazasında renkli bir yaz koleksiyonu bulunuyor. Mağazanın giriş katında bulunan erkek koleksiyonunda tişörtlerden, gömleklere, chino pantolonlara, çarpıcı güneş gözlüklerine kadar, zengin ve renkli seçenekler bir arada sunuluyor. Bu katta bulunan balık görselleri ise mağazada çarpıcı bir görüntü oluşturuyor.  Kadın ve çocuk koleksiyonuna ayrılan 2. katta ise rengarenk kuş görselleri dikkat çekiyor. Yaz mevsiminin ilk esintilerini hissettiren koleksiyonlarıyla yeni mağaza Tommy Hilfiger tutkunlarının vazgeçemeyeceği adreslerden biri olacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv