1950li yıllarda İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)nın ilgi odağı olan golf sporunun, fuarda tekrar canlandırılması hedefleniyor. Golf sporunun minyatürü olarak bilinen mini golf, bu kez üniversite öğrencilerini İEFde buluşturacak.
27 Ağustos 5 Eylül 2010 tarihleri arasında organize edilen 79. İEF kapsamında 2 Eylül Perşembe günü İZFAŞ, Mini Golf 35 ve uluslararası staj değişim programı AIESEC işbirliği ile 12 ülkeden 30 öğrencinin katılacağı 2. Uluslararası Üniversiteler Arası Mini Golf Turnuvası gerçekleştirilecek.
Etkinliğe, İngiltere, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Endonezya, Kırgızistan, İtalya, Avustralya, Rusya, Meksika, Tunustan öğrenciler katılacak. Türkiyeden ise İzmir Ekonomi Üniversitesi, Ege Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Trakya Üniversitesi, Ankara Üniversitesi öğrencileri de turnuvada yarışacak.
Mini Golf ve İZFAŞ işbirliği ile fuar süresince etkinlik alanında EÇEV (Ege Çağdaş Eğitim Vakfı) tarafından makbuz karşılığında 3 TLden ücretlendirilecek olan topların satışı yapılarak EÇEVe destek verilecek.
Üniversite öğrencileri mini Golf keyfi yaşayacak
- - Düzenleyen: Mehmet Kurt- 0
- 1.605