Üreticiye Tartan desteği

  • 0
  • 946
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi Ramazan ayı boyunca ihtiyacı olan ailelerin sofralarına 40 ton patates ulaştırdı. Konaklı ailelerin yüzünü güldüren uygulamayla Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, üreticiye de destek oldu.
 
Düşen patates fiyatlarıyla hayal kırıklığı yaşayan ve maddi zorluklar çeken üreticinin yanında yer alan Başkan Tartan, 40 ton patates alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.  Dağıtımlar sonunda hem üreticinin hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinin gülmesiyle çifte mutluluk yaşandı.
Ödemişli üreticiler, zor zamanlarında yanlarında olan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmaya İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Aykut Yenice de katıldı. En kötü zamanlarında yanlarında Başkan Tartan’ı gördüklerini ifade eden üreticiler, “Elektrik, su paramızı ödeyemez olduk. Patatesin fiyatının düşmesi Ödemiş’te depremden daha büyük bir etki yarattı. Hem ekonomimiz hem moralimiz bozuldu, verdiğimiz emek de boşa gitti. Başkanımız Hakan Tartan’a teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde yüzümüz güldü” diye konuştular.
 
Vatandaşa desteğin yerel yönetimlerin görevi olduğunu söyleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan şöyle konuştu:  “Önemli bir besin kaynağını, ihtiyacı olan ailelerin sofrasına ulaştırırken, üreticiye de destek olmanın mutluluğunu yaşadık. Yerel yönetimlerin görevi destek olmak. Ödemiş’le her zaman manevi bir bağımız var. Bizim verdiğimiz destek, İzmir’in diğer belediyelerini de harekete geçirdi. Yardımlaşma, paylaşım ve kardeşliğin dalga dalga yayıldığını görmek, birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde umut veriyor.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarım ürünleri ihracatını gençler sayesinde 35 milyar dolardan 50 milyar dolara çıkaracak

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Arşiv