Yaşlılarla Kadim Türküler konseri

  • 0
  • 1.786
Yazı Boyutu:

Karabağlar Belediyesi, Yaşlılar Haftası’nda yaşlı ve torunları bir araya getirdi. Üçyol’daki Uğur Mumcu Parkı’nda bir araya gelen yaşlı ve torunlar, birlikte dans etti, Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’le birlikte 10. Yıl Marşı söyledi.
 
Hafta nedeniyle düzenlenen etkinliklerle anlamlı günlerde yaşayan ve duygulanan yaşlılar, “Her Yaşlıya Bir Torun” kampanyası nedeniyle de Başkan Kürüm’e teşekkür etti. Murat Mengirkaon’un “Kadim Türküler”  konseriyle de keyiflenen yaşlılar, manevi torunlarıyla birlikte dans etti. Başkan Kürüm, ellerini öptüğü yaşlılarla sohbet etti, “Sizlerle bir arada olmak bizleri de çok mutlu ediyor. Beni de oğlunuz gibi görmenizi istiyorum. Sizler bizim başımızın tacısınız” dedi. Dr.Kemal Tarım Dinlenme Evi’nde kalan Sadri Tunay ise Türk Bayrağı açarak, Başkan Kürüm’le birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.
 
“Her Yaşlıya Bir Torun” kampanyasını yıl boyu sürdüreceklerini belirten Başkan Kürüm, yaşlılarla torunlarını sık sık bir araya getirecek organizasyonlar gerçekleştireceklerini söyledi. Kuşaklar arası dayanışmayı sağlarken, yaşlıların yaşadığı yalnızlık duygusunu hafifletmeyi amaçladıklarını belirten Kürüm, “Karabağlar’da, değişen yaşam koşulları ile birlikte yaşlılara karşı oluşan duyarsızlaşma ve yabancılaşmayı azalmayı planlıyoruz” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gençlerin performanslarıyla kutlanacak

Ne Yediğimizi Biliyoruz

Gece yarısı sürprizi

Duygulandıran sürpriz

Engelliler Haftası'na renkli kutlama

En renkli buluşmaya geri sayım başladı!

Arşiv