Yoğun Talep Üzerine 7. Mağazasını İzmir Optimum AVM'de Açtı

  • 0
  • 1.843
Yazı Boyutu:

Hızlı mağaza açılışlarıyla dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen gümüş takı markası So CHIC, İzmirlilerden gelen yoğun talep üzerine 30 Mart Cuma günü İzmir Optimum’da mağaza açtı. Yenilenen takı koleksiyonlarıyla her sezon ayrı bir tasarıma imza atan So CHIC, İzmir’deki 7. mağazasını İzmir Optimum’da açarak ürünlerini İzmirlilerin beğenisine sundu…
 
Kadınların gümüş takıdaki bir numaralı tercihi So CHIC, kaliteden ödün vermeyen tasarımlarıyla hem gece hem gündüz şıklığınızı tamamlıyor. 2004 yılında Sezgin Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin tarafından kurulan So CHIC bugün Türkiye genelindeki 64 mağazasıyla Türkiye ve dünya pazarında etkin bir marka olarak ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor.
 
Bugüne kadar Forum Bornova, Balçova Kipa, Agora, İzmir YKM, Alsancak, Mavişehir Egepark mağazaları ile İzmirlilere ulaştıklarını belirten Sezgin Group Genel Müdür Yardımcısı Fehmi Kurdik: “Bugün gümüşün pazar payı altına oranla hızla artış gösteriyor. 2004 yılında So CHIC markamız ile perakendeciliğe önemli bir adım attık. 2012 yılında So CHIC olarak saat sektörüne de girerek kendi markamızla saatlerimizi tüketicilerimize sunmaya hazırlanıyoruz. İlk olarak İstanbul Jewelry Show’da görücüye çıkardığımız saatlerimizin olumlu geri dönüşlerini aldık. Şimdi mağazalarımızda en renkli saatleri ve Swissmade saatlerimizle tüketicimize sunacağız. Bu yıl aynı zamanda 2012 Tüketici Ödülü’nün de So CHIC olarak sahibi olduk. Gün geçtikçe pazar payımızı arttırıyoruz ve bu hızlı ilerlememiz bizi heyecanlandırıyor. İzmir’de 7. mağazamızla Türkiye genelinde 64 satış noktasına ulaştık. Hedefimiz 5 yılda 100 mağaza daha açmak” dedi.
 
Franchise verme konusunda da girişimcilerle bire bir ilgilenen Fehmi Kurdik, yurt içinde başta İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya; yurt dışında ise ABD, Dubai, Hong Kong ve İspanya gibi dünya şehirlerinin dünya markası olma yönünde belirledikleri hedefler arasında yer aldığını kaydetti.
Maskeli Baykuşun Gizemi, Maskeli Baykuşun Tılsımı, Serenity, Chocolate, Hayal Et Olsun, Aşk, Limited Edition, Yıldız, İnci ve Harf koleksiyonlarıyla dikkat çeken So CHIC, İzmirlilerle 7. kez bir araya gelmenin sevincini yaşıyor.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği’ne Mehmet Emre Uygun başkan

Bine Yakın İş İnsanı İş Bağlantıları Kurdu

Ata’nın adayı ezdi geçti…

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Arşiv