Yrd. Doç. Dr. Şahan sergisini çocukluk anılarından hareketle oluşturdu

  • 0
  • 1.571
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Melek Şahan’ın 5. Kişisel sergisi Ege Üniversitesi 50. Yıl Köşkü’nde sanatseverlerle buluştu.
İlginin yoğun olduğu sergide açılış konuşması yapan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, ”Çocukluk anılarımızı ağaçla birleştirerek doğallığımıza doğallık kattığı için Yrd. Doç. Dr. Melek Şahan’a teşekkür ediyorum. Umuyorum ki gelecekte daha nice sergilerde kendisiyle ve siz değerli katılımcılarla buluşacağız” dedi. Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın ardından konuşan Prof. Dr. Bedri Karayağmurlar, “Nesnenin doğrudan kendisine yönelerek, ona estetik katarak bir sanata dönüştürülmesi, çok hoş ve bunların yan yana getirilerek sunulması cesaret isteyen bir davranıştır. Bu da bizler için büyük bir kazançtır” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen kokteylde Romanyalı müzisyenler kısa bir akordeon dinletisi sundular.
Yrd. Doç. Dr. Melek Şahan, insanların beğenilerini toplamanın oldukça güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın ve hocalarımın burada benimle birlikte olması benim için çok büyük bir gurur kaynağı oldu ve beni çok mutlu etti. Katılan herkese teşekkür ederim” dedi.Sergi, 15 Haziran’na kadar Ege Üniversitesi 50. Yıl Köşkü’nde ziyarete açık olacak.İZMİR(Ege Ajans/ Onat Akgül-Oğuz Satış)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginar yüzleri güldürdü

Haşerelere karşı ilaçlama seferberliği!

Kazıların yüzde 70’i tamamlandı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi’ni ağırladı

Menderes Semaları Rengarenk Oldu

Kaldırım işgalini bitirmekte kararlı

Arşiv