5.Ege İlleri Tanıtım Günleri

  • 0
  • 981
Yazı Boyutu:

Ak Parti İzmir Milletvekili Av. Hamza DAĞ, EGEM Platformunun başkent Ankara’da düzenlediği, Ege İlleri 5.Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.
Ege illerinin yoğun bir katılımı ile gerçekleştirilen etkinliğe siyasilerde büyük ilgi gösterdi. Ege’nin yöresel yemeklerinin dağıtıldığı, zeybek ekibinin gösterilerde bulunduğu, mesir saçım töreninin gerçekleştirildiği etkinlik, renkli sahneleri ile katılımcıları, Ankara’nın yorucu gündeminden alıp Ege’ye götürdü.
Açılışın ardından stantları gezen İzmir Milletvekili Av. Hamza DAĞ, İzmir kültür ve dayanışma derneğini ziyaret ederek, burada İzmirli hemşerileri ile İzmir üzerine sohbet etti daldı.
 
Etkinlikte yer alan, İzmir Ahıska Türkleri Kültür ve Yardımlaşma derneğini de ziyaret eden DAĞ, İzmir’de ki Ahıska Türklerinin sorunlarını dinleyerek, bu konuda özel bir çalışma başlatacaklarını ve sorunların çözümü için birlikte çalışacaklarını söyledi.
İzmir’in Türkiye’nin her yerinden göç eden ve çok farklı kültürleri içinde barındıran bir şehir olduğunu ifade eden DAĞ, “ İzmir’e yerleşen bütün herkes çok kısa bir süre sonra kendisini İzmir’e ait hissederek, kendisini İzmirli olarak tanımlamaktan mutlu oluyor” dedi.
Manisa Demirci doğumlu olan, babasının memuriyeti nedeniyle Kütahya Simav’da eğitim gören, aslen Balıkesir Sındırgılı olan ve üniversite eğitimi nedeniyle İzmir’e gelen yaklaşık 13 yıldır da İzmir’de yaşayan DAĞ, Egenin bütün kültürünü insanlarını tanımak ve şu anda İzmir milletvekili olarak, bölgeye hizmet etmekten gurur duyuyor ve çok mutlu oluyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv