7’den 70 ‘e Akut Gönüllüleri doğayla kucaklaştı

  • 0
  • 1.921
Yazı Boyutu:

Akut İzmir Ekibi Seferihisar’da  23 Ağustos 2010 tarihinde yanan  ormanlık alanda  2000  adet Fıstık Çamı fidanı dikerek  ağaçlandırdı. Akut İzmir Ekibinin ağaçlandırma çalışmasına Akut  Manisa – Sarıgöl ve Seferihisar ekipleri de destek verdi.
 
Ağaçlandırma çalışmasına katılan İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Aydın Akut ekipleriyle fidan dikti. Vali Yardımcısı Mustafa Aydın ağaç dikmek kadar dikilen ağaçların bakımlarının yapılması ve tutmayan ağaçların yerine yenisinin dikilmesinin de önemli olduğunu söyledi.
Akut ekiplerinin katıldığı ağaçlandırma çalışmasında 7 ‘den 70 ‘e Akut gönüllüleri doğayla kucaklaştı. Akut İzmir Ekip Lideri Ömer Karaca ağaç dikmenin bir vatandaşlık  görevi olduğunu, her yıl ağaç dikim ve bakım çalışmalarında görev alacaklarını söyledi.
 
Gümüldür Orman İşletme Şefi Hasan Bilici Orman yangınlarının  %97’sinin  insan hatası yüzünden çıktığını  belirterek  yangın  sezonunun başladığı  bu dönemde ormanlık alanlarda daha dikkatli olunması gerektiğini yangını gören vatandaşlarımızın ALO YANGIN İHBAR HATTI  177‘yi ücretsiz arayarak  haber vermelerinin önemli olduğunu belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginarın kalbi Urla’da atacak

TARKEM'in yeni başkanı Dr. Cemil TUGAY

Belediye Lokantası ile öğrencinin yüzü güldü

Belediye emekçilerine bayram hediyesi

Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

Ruhsat ve kaldırım işgaline sıkı denetim

Arşiv