Amerikalı Chevrolet’den Avrupa atağı

  • 0
  • 44.416
Yazı Boyutu:

2012 Paris Otomobil Fuarı’na birkaç hafta kala Chevrolet, yeni ürünlerin lansmanlarını gerçekleştirirken, bir yandan da binek otomobil portföyünde yer alan modellerinde gerçekleştirdiği iyileştirmeler sayesinde rekabetçi ürünler sunmaya devam ediyor.
Chevrolet Spark şimdi daha sportif
 
Sıra dışı ve etkileyici bir otomobil olarak tasarlanan Yeni Spark’ın, daha canlı bir dış görünüme sahip olması bu felsefeyi bir adım ileriye taşıyor. Yeniden tasarlanan çiftli ızgara ve ön tamponun yanı sıra, yeniden şekillendirilmiş far ve sisler bir araya geldiğinde Chevrolet Spark’a yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Ayrıca Spark’ın yeniden tasarlanan 14 ve 15 inç, alaşımlı jantları da otomobile daha sportif ve daha olgun bir görünüm veriyor. Chevrolet Spark’ın arkasında, üst kısma yakın monte edilmiş LED stop lambaları, arka camın üzerinde spoiler ile birleşiyor ve böylelikle sürücünün arka görüş açısı genişliyor. 
 
İç kısımdaki değişiklikler arasında yeni iç tasarım öğelerinin yanı sıra, yeniden tasarlanarak eşya saklama alanı genişletilmiş orta konsol yer alıyor. Chevrolet Spark 1.0L 68 hp gücünde veya 1.2L 82 hp gücünde benzinli motor seçenekleriyle sunuluyor. Her iki motorun da kombine yakıt tüketimi 100 km’de 5 litre, ortalama CO2 emisyon seviyesi ise 118 g/km olarak gerçekleşiyor. 
Chevrolet Cruze SW showroomlardaki yerini alıyor
 
Cruze Station Wagon’un satışa sunulması ile, Chevrolet’nin sunduğu Cruze modellerine, özellikle ailelere ve aktif yaşam tarzına sahip bireylere hitap edecek bir kompakt otomobil eklendi. Popüler Sedan ve Hatchback özelliklerine sahip olan Station Wagon, bagaj kısmında 1.478 litreye kadar yük taşıyabiliyor.
 
Araçla birlikte standart sunulan özellikler arasında, Chevrolet MyLink isimli yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi de yer alıyor. Chevrolet MyLink, bir akıllı telefonun içeriğini yedi inç boyunda, yüksek çözünürlüklü, tam renkli dokunmatik bir ekranda bir araya getiriyor. 
Cruze Station Wagon yeni 1.4L turbo 140 beygir gücündeki benzinli motor ile birlikte sunuluyor. Bu yeni motor, hatchback ve sedan gövde tiplerinde yer alan ve daha önce kendini kanıtlamış 1.6L 124 beygir gücündekibenzinli motor seçeneğinin yanında yerini alarak Cruze’a yeni bir dinamizm getiriyor..

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Brüksel’de İzmir’in gıda stratejilerini anlatacak

Skal Uluslararası Dünya Kongresi 2024’te İzmir’de

Yeni İpekyolu'nda kesintisiz taşımacılık başlıyor

İzmir'in kültürel mirasını dünyaya sunuyoruz

Brezilya’dan İzmir’e kardeşlik fidanı

Amerika'nın ''En İyi İş Yeri Ödülü'' Türk Şirketine Verildi

Arşiv