Anaç koyun keçi icmalleri askıda

  • 0
  • 905
Yazı Boyutu:

2013 Yılı Anaç Koyun Keçi Desteklemesi kapsamında İzmir ili Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce hazırlanan İcmal-1 listeleri bugün saat 8.00 itibariyle askıya çıktı.
 
19 Mart-10 Nisan 2013 tarihleri arasında askıda kalacak olan listeden üreticilerin kontrollerini yaparak varsa itirazlarını süresi içerisinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne yapmaları gerekiyor. Bu tarihler arasındaki yetiştiricilerin itirazları doğrultusunda, İl Birliğinin 30 Kasım 2012 tarihine kadar Koyun Keçi Bilgi Sistemi’ne (KKBS) girmiş oldukları ve il/ilçe müdürlüklerine ilettikleri başvuru listelerinde yer alan kayıtlar baz alınarak, icmal hakkediş listelerinde düzeltme, ekleme, çıkarma gibi işlemler yapılabilecek.
 
Birlik SMS gönderecek
İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyelerini kişiye özel telefon mesajıyla (SMS) icmaller konusunda bilgilendirecek.  İcmallerdeki hayvan sayıları birliğin üyelerine SMS ile bildirilecek.
İzmir Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Özer Türer, küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin askı listelerini kontrol etmelerini ve hak kaybına uğramamaları için süresinde itiraz etmelerini istedi. Türer, “Üyelerimizi SMS yoluyla icmal listesindeki hayvan sayıları hakkında bilgilendireceğiz. Düzeltme, ekleme, çıkarma gibi işlemler için 10 Nisan’a kadar yetiştiricilerimiz itirazlarını yapsınlar. Kimsenin hak kaybına uğramasını istemiyoruz” dedi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İşinizi severek yapın, dürüst çalışın, hayal bile edemeyeceğiniz başarı peşinden gelecek

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarının ayağına fuar geldi

Azerbaycan'a EGİAD Çıkarması

Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat

Egeli yaş meyve sebze ihracatçılarında ödül coşkusu

Aydın Ticaret Borsası Üyelerine, İhracat Yıldızları Ödülü

Arşiv