Anadolu Liseleri'nin şampiyon basketçileri

  • 0
  • 799
Yazı Boyutu:

İzmir'deki Anadolu Liseleri arasında düzenlenen basketbol turnuvası sona erdi. Güzelbahçe Belediyesi Spor Salonu'nda yapılan turnuvada şampiyon olan takımlara şiltlerini Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce verdi.
 
İzmir'deki Anadolu Liseleri'nin kız ve erkek basketbol takımlarının şubat ayında başlayan turnuvası sona erdi. Erkekler arasında düzenlenen turnuvaya katılan 20 takım arasında finale kalan Bornova Anadolu Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesi Basketbol takımları karşılaştı. Yunus Emre Anadolu Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.
Kızlarda ise 10 takımın katıldığı turnuvada final müsabakasında Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi ile Urla Hakan Çeken Anadolu Lisesi takımları karşılaştı. Övgü Terzibaşıoğlu Anadolu Lisesi birinci oldu.
Güzelbahçe Belediye Salonu'nda oynanan maç sonucunda şampiyon olan takımlara şiltlerini Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce verdi. İkinci olan takımların şildini ise Güzelbahçe Belediye Spor Klübü Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Alparslan Kandemir verdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv