Aşcıoğlu’na son görev

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda eden İzmir Ticaret Odası 20. Kozmetik Grubu Meclis Üyesi ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Başkanı Mustafa Levent Aşcıoğlu için İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) veda töreni düzenlendi.

  • 0
  • 573
Aşcıoğlu’na son görev
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda eden İzmir Ticaret Odası 20. Kozmetik Grubu Meclis Üyesi ve İzmir Ticaret Odası Meclis Üyeleri Derneği (İZTOMÜD) Başkanı Mustafa Levent Aşcıoğlu için İzmir Ticaret Odası’nda (İZTO) veda töreni düzenlendi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen törende, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İZTO Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İZTO Geçmiş Dönem Meclis Başkanları Necip Kalkan ve Rebii Akdurak, İZTO Meclis Üyesi Hikmet Çetin Güvercin, İZTOMÜD Yönetim Kurulu Üyesi Atila Yaman ile merhumun eşi Zeynep Ülkü Aşcıoğlu birer konuşma yaparak, merhum Mustafa Levent Aşcıoğlu ile ilgili anılarını ve duygularını paylaştı.

Nazlı, Selin, Ülkü Aşçıoğlu
Levent Aşcıoğlu’nun İzmir Ticaret Odası’nda çok önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan İZTO Yönetim Kurulu Mahmut Özgener, “Levent ağabeyimiz her türlü fikri çok medeni bir şekilde tartışabileceğiniz, medeni bir şekilde her şeyi dinleyen, liyakata önem veren, Atatürkçü, çalışkan bir ağabeyimizdi. Çok iyi bir aile reisi, başınız sıkıştığında her zaman derdinizi sorununuzu dinleyen biriydi. Bizler için ona veda etmek çok zor. Acılı ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağolsun” dedi.
Aşcıoğlu ile 1 hafta önce meclis toplantısında bir arada olduklarını belirten İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ise, “Bunun üzerinden henüz bu kadar kısa bir süre geçmişken aldığımız bu acı haber hepimizi büyük bir yasa boğdu, çok derinden sarsıldık. 55 yıllık sınıf arkadaşlığı ile başlayan dostluğumuz boyunca Levent’in herhangi bir kişiyi üzdüğünü hatırlamıyorum. Odamıza 23 yıl hizmet etmiş, kentimize büyük katkılar sunmuş, neşesi ile her daim yüzlerimizde tebessüm oluşturan çok kıymetli can dostum Levent Aşcıoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
Alsancak Hocazade Camisi'ndre kılınan öğle namazında izdiham sayılacak bir kalabalık İzmirli katıldı. Tören'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İZTO Başkanı Mahmut Özgener, Eski Başkan Ekrem Demirtaş, Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, eski başkan Rebii Akdurak, ZTO Geçmiş Dönem Meclis Başkanları Necip Kalkan ve Rebii Akdurak, İZTO Meclis Üyesi Hikmet Çetin Güvercin, İZTOMÜD Yönetim Kurulu Üyesi Atila Yaman, Meclis Üyeleri ve sevenleri Eşi Ülkü ile kızları Nazlı ve Selin'e taziyelerine belirtti. Cenaze namazının ardından Urla İskele Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Arşiv