Atlas Jet ile uçacaklar

  • 0
  • 1.008
Yazı Boyutu:

Ege İhracatçı Birlikleri’nin, Ege Bölgesi’nde yerleşik ihracatçı firmaların satınalma maliyetlerini aşağı çekmek ve daha rekabetçi hale gelmelerini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği, “Ege İhracatçı Birlikleri Ortak Satın Alma Projesi” her geçen gün büyüyor. Ege İhracatçı Birlikleri Ortak Satın Alma Projesi’ne son olarak ATLASJET Havacılık A.Ş. katıldı.
 
Egeli ihracatçılar, Garanti Bankası’nın Egeli İhracatçılara özel kredi kartı Egeli İhracatçım Bonus Business kredi kartını kullanarak yararlanabilecekleri fırsatlara bir yenisi eklendi. Egeli ihracatçılar, ATLASJET Havacılık A.Ş.’nin, sunmuş olduğu Jetiş Programı ile jetmil kazanıp, biriken millerini ödül bilete dönüştürebilecekler.
 
Ege İhracatçı Birlikleri Ortak Satınalma Projesi’nin akaryakıt, sigorta, yurtiçi ve yurtdışı kargo gönderileri ve internet hizmetleri veren tedarikçilerle 2011 yılı Haziran ayında start aldığını belirten Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Mustafa Türkmenoğlu, sonraki süreçte Egeli ihracatçıların avantajlı yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti satınalmalarını sağlayacak şekilde seyahat acentası hizmeti veren bir firmayı ve İzmir’in seçkin restoranlarını projeye dahil ettiklerini, ATLASJET Havacılık A.Ş. ile EİB Ortak Satınalma Projesi’ne güçlü bir partneri dahil etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedefi olduğunu hatırlatan Türkmenoğlu, “Türk ihracatçısının büyük hedeflere ulaşması için daha rekabetçi bir ortamın hazırlanması gerekiyor. Daha rekabetçi bir zeminin oluşması için Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve ihracatçı birliklerine görevler düşüyor. Egeli ihracatçılarımızın daha rekabetçi olabilmeleri için projeler geliştirmeye devam edeceğiz. Projemiz Ege Bölgesi’nde geliştiğinde Türkiye genelinde 55 bin ihracatçımızı TİM çatısı altında bu projeye dahil etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
 
Atlasjet  Egeli ihracatçılara ne avantajlar sunuyor?
Atlasjet’in  1.sınıf konfor 3. sınıf fiyatları  ile  İstanbul, İzmir , Antalya, Bodrum, Dalaman , Kıbrıs, Erbil, Süleymaniye,Tahran  uçuşlarınızda ;
ücretsiz nefis ikramlar,
ücretsiz servis ile  ulaşım ( İzmir’de Manisa, Aydın, Kuşadası, Selçuk, Bornova ve , Antalya, Bodrum, Adana ) ,
77 cm olan geniş koltuk aralıkları ,
Ekonomiplus’da 20 kg  bagaj hakkı,
Ücretsiz on line check in,
Esnek rezervasyon kuralları  ( ücretsiz bilet iptali ve değişiklikler)  ve Mobil uygulamaları ile kolay bilet alımı gibi pek çok avantajı Ekonomiplus’da yaşarken , isterseniz Business class ayrıcalıkları  ile  de  uçuşlarınızı  gerçekleştirebilirsiniz.

Tüm bu avantajların yanısıra Atlasjet’in şirketlere özel uçuş programı Jetiş ile şirketinizi daha da karlı hale getirebilirsiniz. Jetiş kart ,  tüm şirket çalışanlarınızın  yapacakları uçuşlardan  tek bir kartta jetmil kazanmalarını sağlıyor. Böylece firma hesabında  daha hızlı biriken miller, istenilen   herhangi bir  kişi için kullanılabiliyor.  Jetiş’de mil toplamak ve harcamak çok kolay.
Ayrıca Jetiş kart sahibi firmalar  sürpriz  uygulamalar  ile  daha pek çok avantajdan  yararlanabiliyor.  Hem patronlar hem çalışanlar kazanıyor.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yapay zekayla gıda kayıplarının önüne geçecek

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Arşiv