BAŞKAN SOLAK’A TOPLU SÖZLEŞME TEŞEKKÜRÜ

  • 0
  • 783
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediyesi’nin 207 memurunu ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imzalanmasının ardından Tüm Bel-Sen yöneticileri Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ı ziyaret etti.  Çiğli Belediyesi memurları, imzalanan toplu sözleşmeyle maaşlarına ek olarak aylık 480 TL iyileştirme zammı ile iki bayram ve yılbaşında olmak üzere toplam üç kez 225 TL ikramiye almaya başlamıştı.
 
Sözleşmenin imzalanmasının ardından TümBel-Sen Genel Sekreteri İzzettin Alpergün, Örgütlenme Sekreteri Satı Buruncu Çalı, 2 Nolu Şube Başkanı Aygün Öğrendi, TİS Sekreteri Selim Kiracı, Örgütlenme Sekreteri Muzaffer Fırat ile işyeri temsilcileri Atilla Bingöl ve Feride Yıldırım, Başkan Solak’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette belediye bürokratları da hazır bulundu.
 
En yüce değerin emek olduğunu belirten Başkan Solak, “Bizim başarımızın ardında işçi ve memur arkadaşlarımız var. Onların sıkıntılarını da en aza indirmek bizim görevimiz. İmkanlarımız ölçüsünde işçi ve memurumuzla en iyi şartlarda toplu sözleşme imzalıyoruz. Çiğli halkına huzurlu ve sıkıntısız hizmet götürmeye çalışıyoruz. Personelimiz mutlu olursa, verdikleri hizmetin kalitesi de artır. Sözleşme tüm çalışan arkadaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirli İzmir Gibidir

Çandarlı’da Hıdırellez Coşkusu

Buca ‘üç fidan’ı unutmadı

İESOB Ulaşımda başarı çıtasını yükseltti…

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Arşiv