Bayraklı Belediyesi engellilerle hayırseverleri buluşturdu

  • 0
  • 794
Yazı Boyutu:

yraklı Belediyesi, tekerlekli sandalye bağışı yapan hayırseverler ile engelli vatandaşları buluşturdu.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiçek Mahallesi’nde bulunan Engelliler merkezinde hayırseverler ve engellilerle bir araya geldi. Devir teslim töreninde engelli vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karabağ onlarla uzun süre sohbet etti.
 
11 tekerlekli sandalye verildi
Engelliler Merkezi tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara 6’sı akülü olmak üzere 11 adet tekerlekli sandalye dağıttıklarını kaydeden Başkan Hasan Karabağ, “Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında, onlarla birlikte hareket ediyoruz. Belediye olarak engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılarken bir yandan da Bayraklı’da faaliyetini sürdüren esnaf ve vatandaşlardan gelen bağışların da takipçisi oluyoruz. Hayırseverlerimizi acil ihtiyaç sahibi engellilerle buluşturuyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza da bağışlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Bir telefon kadar yakınız
Ne ihtiyaçları olursa olsun belediyenin onlara bir telefon kadar yakın olduğunu söyleyen Başkan Karabağ belediyenin de hem akülü hem de manuel tekerlekli sandalye dağıtımlarına düzenli olarak devam edeceklerini sözlerine ekledi.
 
Teşekkür ederiz
Uzun süredir böyle bir bağışı yerine getirmek istediğini ancak gerçek ihtiyaç sahibi bulmakta zorlandığını kaydeden hayırseverler, “Bağışlarımızın nereye ve kimlere gittiğini görmek bizi bir kez daha mutlu etti. Başta Başkan Hasan Karabağ olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ederiz” dediler.    

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginarın kalbi Urla’da atacak

TARKEM'in yeni başkanı Dr. Cemil TUGAY

Belediye Lokantası ile öğrencinin yüzü güldü

Belediye emekçilerine bayram hediyesi

Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

Ruhsat ve kaldırım işgaline sıkı denetim

Arşiv