Boşnak Mahallesinin ilk kadın muhtarı

Zeytinalanı Mahallesinde, üç adayın yarıştığı ve 1300 oyun kullanıldığı seçimde en yakın rakibine 100'ü geçkin oy fark atarak kazanan Burcu Ceylan, " Mahallenin sorunlarını çözmek için buradayım.Kendileri beni hemşerileri gibi sevdi ve destekledi.Bende bu desteği hizmetlerimle ödeyeceğim. Sağolsunlar " dedi.

  • 0
  • 165
Boşnak Mahallesinin ilk kadın muhtarı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde, Boşnak vatandaşların yoğun yaşadığı Zeytinalanı Mahallesinde, üç adayın yarıştığı ve 1300 oyun kullanıldığı seçimde en yakın rakibine 100'ü geçkin oy fark atarak kazanan Burcu Ceylan, " Mahallenin sorunlarını çözmek için buradayım.Kendileri beni hemşerileri gibi sevdi ve destekledi.Bende bu desteği hizmetlerimle ödeyeceğim. Sağolsunlar " dedi.

İstanbul'a 1983 yılında doğan evli 2 çocuk annesi Burcu Ceylan, muhtar seçildiği mahallede, 5 yıl önce kurduğu ve yönetildiğini yaptığı Zeytinalanı Yerel Platformunda bir çok kişiye yardım etti ve sorunlarını çözdü.Burcu Ceylan,mahallesinde yaşayan herkesin kendisine 7/ 24 ulaşasabileceğini söyledi.

Ceylan ,azaları ile birlikte hizmet için yola çıktıklarını belirtip, "Sevgili Zeytinalanı Mahallesi Sakinleri. Sizlerin büyük destek ve güveniyle Zeytinalanı Mahallesi Muhtarı olarak seçilmenin onurunu ve sevincini yaşıyorum. Bu görevi beş yıl boyunca yürütmek için büyük bir heyecan ve kararlılıkla doluyum.

Geçmişte, Zeytinalanı Mahallesi için çeşitli hizmetler sunmaya çalışırken Zeytinalanı Yerel Platformu sayesinde bir araya gelmiştik. Bugün ise, sizlerin seçimle verdiği bu görevle mahallemizin geleceği için daha büyük adımlar atma fırsatını yakaladık. Mahallemizin ve sizlerin refahı ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğim.

Mahallemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sağlıklı bir yer haline getirmek için birlikte çalışacağımıza olan inancım tamdır. Sizlerin desteği ve işbirliği olmadan bu başarıya ulaşamazdık.Bu güveni bana verdiğiniz için minnettarım.

Mahallemizi daha da ileriye taşımak için elimden gelenin en iyisini yapacağımı taahhüt ederim.Hepinize tekrar teşekkür ederim. Sizlerle birlikte Zeytinalanı Mahallesi'ni daha da yaşanılabilir bir yer haline getirmek için sabırsızlanıyorum" dedi. Bahri Karataş ( KHA)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Önal muhtarlarla buluştu

Vatandaşla dost, balıkçıyla arkadaş

Karşıyaka’da en güzel balkon ve bahçeler yarışıyor!

Buca’nın parklarında yaza hazırlık

STK işbirliği ile kent estetiğine dokunuşlar

Unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

Arşiv