Can Yücel Ormanına 170 yeni fidan

  • 0
  • 869
Yazı Boyutu:

Can Yücel’in vasiyeti üzerine Seferihisar Belediyesi veyazar-şair Cezmi Ersöz ortaklığıyla hayata geçirilen Can Yücel Ormanı’na,Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği tarafından 170 fidan dikildi.  
 
21 Ağustos 2013 tarihinde hayata geçirilen ve dikilen herfidana devrim şehitlerinin adının verildiği Can Yücel Ormanı’na 2 Kasım 2013Cumartesi günü 170 yeni fidan eklendi. Demokrasi Dostluk Dayanışma DerneğiYönetim Kurulu ve üyelerinin katıldığı törenle dikilen fidanlarla birlikteormandaki ağaç sayısı 400’e yaklaştı. 
 
Fidan dikiminden önce konuşan Seferihisar Belediye BaşkanıTunç Soyer, bu fidanları yaşatmak, gelecek nesillere adını bırakmak ve onlarınrehberliğini gelecek kuşaklara taşımak adına çok değerli bir çaba olduğunusöyleyerek Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği’ne teşekkür etti. Demokrasi Dostluk Dayanışma Derneği Başkanı Talat Özmenyaptığı konuşmada; “Bugün burada eşitlik, özgürlük ve sömürüsüz bir toplumyaratma mücadelesinde yer almış, şimdi fiziksel olarak aramızda olmayandostlarımız adına fidan dikeceğiz. Fiziksel olarak aramızda olmasalar daonların ideallerini, hayallerini yüreklerimizde yaşatıyoruz. Dikeceğimizfidanlarla da onları doğanın bir parçası haline getirerek yaşatmaya devamedeceğiz. Dernek olarak bize bu imkanı sunan Belediye Başkanımız Tunç Soyer’eteşekkür ediyoruz. 
 
Konuşmaların ardından dernek üyeleri tarafından fidanlarındikimi gerçekleştirildi. Ağaç sayısı 400’e ulaşan Can Yücel Ormanı’nda,Seferihisar Belediyesi ekipleri tarafından yapılan açıklamayla, önümüzdekihafta ormanın etrafının çevrileceği ve fidanların isimliklerinin sabitleneceğibelirtildi. 
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Tarihi ve kültürel miraslarımıza sahip çıkacağız

‘Anneler Günü El Emeği Pazarı’ açıldı

Torbalı Halk Buluşmaları

Başkan Eşki sözünü tuttu

Çiğli'den Anneler Günü Kermesi

Kayyum döneminden kalan toplam borcu 224 milyon 957 bin 311 TL

Arşiv