Canbulans müjdesi

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Demir, sokak hayvanları için kısa süre içerisinde Canbulans Projesini hayata sokacaklarını belirtti.

  • 0
  • 166
Canbulans müjdesi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, dün Torbalı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret etti. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü kapsamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Demir can dostlar için de bir müjdeyi duyurdu. Demir, sokak hayvanları için kısa süre içerisinde Canbulans Projesini hayata sokacaklarını belirtti. “Canbulans” ismi verilecek acil müdahale aracı, can dostlara umut olacak. Kısa süre içerisinde hizmete girecek olan proje ile yaralı olan can dostlara en hızlı şekilde müdahale sağlanacak.

“CANBULANS PROJEMİZİ EN YAKIN ZAMANDA HAYATA SOKACAĞIZ”
Dün gerçekleştirdiği Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün işleyişi hakkında ayrıca bilgi alan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, yaptığı açıklamada “Torbalı’daki patili dostlarımız bize emanet. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde Veteriner İşleri Müdürlüğümüz’deydik. En yakın zamanda da sokak hayvanları için ambulans hizmeti olan Canbulans Projemizi hayata geçireceğiz. Bu projemiz ile yaralanan can dostlarımıza en hızlı şekilde müdahale edeceğiz. Sokakta yaşayan can dostlarımıza en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Önal muhtarlarla buluştu

Vatandaşla dost, balıkçıyla arkadaş

Karşıyaka’da en güzel balkon ve bahçeler yarışıyor!

Buca’nın parklarında yaza hazırlık

STK işbirliği ile kent estetiğine dokunuşlar

Unutulmaya yüz tutan sokak oyuncakları yeniden hayat buldu

Arşiv