Doğa tutkunları Güzelbahçe'de buluştu

  • 0
  • 1.143
Yazı Boyutu:

İzmir Ekoturizm Master Plan çalışmaları kapsamında pilot bölge seçilen Güzelbahçe'de Turizm Haftası etkinlikleri doğa tutkunlarının buluşmasıyla start aldı. Yüzlerce bisiklet ve motorsikletçi ile vosvos ve doğa tutkunu yürüyüşçüler hafta sonu Güzelbahçe'de buluştu.
 
Güzelbahçe Belediyesi ve Kent Konseyi'nin organizasyonuyla Payamlı, Küçükkaya, Çamlı, Gölcük, Kavacık, Gödence ve Çamtepe mücavir alanlarını içine alan bölgenin,İzmir Ekoturizm Master Planı'nda "Çeşitlendirilmiş Doğa Sporları ve Kırsal Turizm Bölgesi" olarak lekelendiğini belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Güzel doğasıyla Güzelbahçe'yi ekoturizmde Ege'de ve Türkiye'de marka kent yapacağız” dedi.
 
ŞENLİK HAVASINDA GEÇTİ
Açık büfe sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğe, dağcılar, yürüyüşçüler, bisikletçiler, motorsikletçiler, vos-vos tutkunu otomobil sporları dernekleri katıldı. Çeşitli sivil toplum ve eğitim kuruluşları da etkinlikte stand açarak kurumlarını tanıttı.
Belediye Başkanı Mustafa İnce, Kent Konseyi Başkanı Özan Parlar ve belediye meclis üyeleri davetlilere 'katılım belgesi' verdi. Ardından yürüyüş grupları  Yaka Mahallesi Gelinkaya Ormanı Mesire alanını takiben, Papaz Dağı Parkuru ve Alibey Deresi Kanyonu'nda  yürüyüş yaptı.
Bisikletçiler, motosikletçiler ve vos vos tutkunları, Güzelbahçe şehir turunu takiben Seferihisar ve Urla istikametine  devam etti.
Bu arada belediye başkanı Mustafa İnce de usta bir motosiklet sürücüsü olduğunu konvoya katılarak gösterdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv