Dominos Pizza AKG Gazbeton’u seçti

  • 0
  • 1.617
Yazı Boyutu:

Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi Dominos Pizza, yeni üretim tesisi İzmir Torbalı Fabrikası’nda AKG Gazbeton’u tercih etti. AKG Gazbeton ürünleri sıcak ve soğuğa duyarlı ürünlerin hazırlandığı üretim tesislerinde özellikle kullanılıyor.
 
Hayata geçirdiği yenilikçi fikir ve ürünlerle, kendi alanında pek çok ilki gerçekleştiren Domino's Pizza yeni fabrikasında Türkiye’nin sektöründeki lider markası AKG Gazbeton ürünlerini kullandı.
Türkiye’ye sağladığı katma değer ile kalite, güven ve insan sağlığını ön planda tutan Dominos Pizza’nın tesisleri dünya çapında denetimler gerçekleştiren uzmanlardan tam not alıyor. Bu sebeple Dominos Pizza, tesislerinde gerek mimari anlayışı, kaliteyi ve gerekse hijyeni ön planda tutuyor. Isı yalıtım özelliği ile sıcak ve soğuğa duyarlı ürünlerin hazırlandığı üretim tesislerinde özellikle kullanılan AKG Gazbeton, aynı zamanda  diğer duvar örgü malzemelerine kıyasla inşaat hızını arttıran ürün özellikleri sebebiyle de tercih ediliyor.
 
AKG Gazbeton Hakkında:
Gazbeton sektöründe Türkiye’deki en geniş ürün yelpazesine sahip firmaların başında yer alan AKG Gazbeton, blok ve donatılı ürünler olmak üzere iki ana ürün çatısı altında üretim yapmaktadır. Blok ürün grubu olarak; düz duvar blokları, geçmeli duvar blokları, hafif asmolen bloklar, U bloklar ve yalıtım plakaları üreten AKG Gazbeton, donatılı ürün grubu olarak ise; duvar panelleri, çatı ve döşeme panelleri, lento ve söveler üretmektedir. 2005 yılı başında CE belgesi alan ilk duvar malzemesi üreticisi olan AKG Gazbeton İzmir Tesisleri’nde 410.000 metreküp/yıl, Kırıkkale tesislerinde 550.000 metreküp/yıl gazbeton üretilmektedir. AKG Gazbeton, 2011 sonunda üretime başlayan Çorlu Fabrikası ile Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticisidir.
Başta Avrupa Birliği ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde on yediden fazla ülkeye ihracat yapan AKG Gazbeton, ilave yatırımlarıyla yılda toplam 1.585.000 metreküp gazbeton üretecektir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kirazdaki ihracat hedefi 300 milyon dolara yükseldi

Sibel Zorlu, güven tazeledi

Ambalajlı ihracata ödül

2024 hedefi 1 milyar dolar

Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Singapur üzerinden Asya Pasifik pazarında büyüyecek

Arşiv