Dünya Çocuklarının Oyun Arkadaşı: Optimum

  • 0
  • 1.086
Yazı Boyutu:

Yüzlerce çocuk, Sokak Oyunları Festivali'nde Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin dağıttığı binlerce oyuncak ile birbirinden neşeli oyunlar oynadı.
 
Çocuklar Gönüllerince Eğlendi
Konak Belediyesi’nin organize ettiği 4.Sokak Oyunları Festivali yine renkli görüntülere sahne oldu. Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda yüzlerce Türk ve yabancı öğrenci, öğretmenleri ve ebeveynleri ile gün boyu çocuk olmanın keyfini doyasıya yaşadı. İzmir Optimum Alışveriş Merkezi’nin dağıttığı binlerce top, ip, topaç, hulahop, frizbi ve yoyo gibi oyuncaklara yoğun ilgi gösteren çocuklar, coşkuyla eğlenirken dostluk, barış ve paylaşmanın en güzel örneklerini sergilediler. Gönüllerince ip atlayan, yakan top, körebe, istop gibi sokak oyunları oynayan, uçurtma uçuran minikler, çocuk olmanın keyfini doyasıya çıkardılar.

İzmirli çocuklar; Romanya, Makedonya, Bulgaristan, Ukrayna, KKTC, Gürcistan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen yaşıtlarına ip atlayarak, top oynayarak, topaç çevirerek kucak açtılar. Bir ağızdan şarkılar söyleyerek dans eden çocuklar, rengarenk bir karnaval ortamı yaratırken bir yandan da Optimum Outlet standında taze taze yapılan pamuk şekerler için adeta yarıştılar.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İZHED, Hemşireleri Unutmadı.

Anlamlı​ bayram hediyesi

Biz bütün Makedonya ile kardeşiz

Miniklerle fidan dikti

Genç çiftçilere desteğini sürdürüyor

Kenti dinamikleri ile birlikte planlayacağız

Arşiv