E.G.E’NİN İNCİSİ” PROJESİ İZMİR’DE BAŞLIYOR

  • 0
  • 658
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi’nin katkılarıyla Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, “E.G.E.’nin İncisi”  kapsamında hijyen projesi  Kıbrıs Şehitleri işletmecileriyle başlatıldı.
 
Eczacıbaşı Topluluğu Tüketim Ürünleri Grubu’nda yer alan Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, işletmelerin hijyen standardını belirlemek ve hizmet kalitesini artırmalarına katkıda bulunmak amacıyla Konak Belediyesi işbirliğinde yeni bir projeye daha imza atıyor. Projenin basın toplantısı Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürleri Selin Orçunus ve Pelin Özbilgin ve KIBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hami Torcu, Kıbrıs Şehitleri esnafı ve çok sayıda gazeteci katıldı. 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği ve Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel ile birlikte yürüttükleri projeyi çok önemsediklerini ve yine Türkiye’de bir ilke imza attıklarının altını çizerek, “Türkiye’nin üçüncü büyük ve bir turizm şehri olan İzmir’de her anlamda örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Kıbrış Şehitleri esnafıyla örnek bir projeye imza atacağız. Turizmin gelişmesinde önemli bir yere sahip olan işletmelerde, standartların oluşturulması için belediye olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu çalışmayı İzmir’de yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Bu çalışmalar kente artı değerdir. Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel ile birlikte ortağı olduğumuz bu projenin kapsamının genişlemesi ve sürdürülebilirliği için de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Emeği geçen herkese teşekkürler” diye konuştu.

 Eczacıbaşı Girişim tarafından üretilen profesyonel temizlik kimyasal ürünlerinin ve İpek Kağıt tarafından üretilen profesyonel temizlik kağıt ürünlerinin, satış, pazarlama ve servis hizmetlerini sağlayan bölümü Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel, Konak Belediyesi ve Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği (KIBİAD) ile işletmelerin hijyen eğitimi ve bilincinin arttırılmasında iş ortaklığı sağlamak amacıyla “E.G.E’nin İncisi” projesi için bir araya geldi.
Proje, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel Pazarlama Müdürleri Selin Orçunus ve Pelin Özbilgin ve KIBİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hami Torcu öncülüğünde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde başladı. Proje kapsamında Zabıta ve Sağlık Müdürlüklerine bağlı çalışan personele yönelik ‘Hijyen’ konulu bir seminer verilirken, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde yer alan birçok işletmeye, hijyenin önemi ve malzemelerinin etkin kullanımı konusunda eğitimler verildi.

Kıbrıs Şehitleri’nin İzmir’in bir gülü olduğunu söyleyen Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği (KIBİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hami Torcu, “Kıbrıs Şehitleri’ndeki ve çevresinde hijyeni kurallarına uyan işletmelerin sayısını çoğaltmak amacındayız. E.G.E’nin İncisi Projesi’ne birçok işletmenin katılacağını umuyorum. Bizi destekleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür ederim” dedi.   
İpek Kağıt Ev Dışı Kullanım Ürünleri Pazarlama Müdürü Selin Orçunus ise proje hakkında bilgiler paylaşırken, “Konak Belediyesi ve Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği ile birlikte yürüttüğümüz projemiz kapsamında öncelikle işletmelerin hijyen standartlarının yükseltilmesine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte projeye dahil olan işletmeler ve dernek üyeleriyle hijyen ve malzemelerinin etkin kullanımı hakkındaki deneyimlerimizi paylaşarak, işletmelerin mevcut durum analizleri yapılmasına katkıda bulunmaya çalıştık. Projenin sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla da her yıl Mayıs ayında Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde beş gün süren bir E.G.E’nin İncisi Hijyen Festivali’ni hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Yaralı kediye sahip çıktı

Başkan Mutlu, Pilav Günü’ne katıldı

Halk ile buluşturdu

Orman Benim

Üniteks Tekstil ve Tedarikçileri Ormanı"nı oluşturdu.

SETBİR'in Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, Çeşme Altın Yunus'da gerçekleşti.

Arşiv