Elmor Plus açıldı

  • 0
  • 828
Yazı Boyutu:

E.C.Ave Serel gibi sektörünün önde gelen markalarıyla ülkemiz ve dünyaya öncülükeden Elmor, Türkiye genelinde Elmor Plus konseptindeki inşaat ve yapımalzemeleri sektörünün tüm yeniliklerinin gözler önüne serildiği 4'üncümağazasını İzmir'de açtı.

Alsancak Şehitler Caddesi'nde açılan, toplam bin 100 metrekare kullanım alanınasahip mağazadaki modern ürünlerle doğrudan tüketiciye hitap edilecek. ElmorPlus mağazasının dün yapılan açılış töreninden önce basın mensuplarıylabiraraya gelen Elmor Şirket Müdürü Hakan Günderen, Ankara, İstanbul veAntalya'dan sonra dördüncü şubeyi İzmir'e açtıklarını söyledi. Günderen, “E.C.Ave Serel markaları ile sağlık seramik gereçlerinden, banyo ve mutfak suarmatürlerine ve teknik su ve gaz armatürlerine kadar geniş bir yelpazedeüretilen tüm ürünler bu mağazamızda yer alacak. Elmor Plus İzmir mağazamızda,E.C.A. ve Serel markalı banyo mobilyaları, su tasarruflu armatürler, duşbaşlıkları, klozet, lavabo, küvet, banyo tezgâh dolapları ve seramik yer-duvarkaplama malzemeleri ile birlikte ısı grubumuzun ürünleri de sergileniyor"dedi.
Türkiye'de önümüzdeki dönem daha çok arsa ve konut projesi üretimibeklediklerini söyleyen Günderen,  buüretimlerin sektörün de önünü açacağını ifade ederek, “İzmir'in nüfusu her yıl100 bin kişi artıyor. Yıllık konut ihtiyacı ise her yıl aldığı göç ve yenievlenmeler ile yaklaşık 30 bin konut. Yani 10 yıl içerisinde 300 bin konutyapılmasından bahsediliyor. Bunun dışında da yaklaşık 400 bin konutunyenileneceği söylenen İzmir'de bir Elmor Plus mağazası açmamızın ne kadar doğrubir yatırım olacağına inanıyorduk, ancak bu rakamlar ile değerlendirdiğimizdede çok isabetli bir yatırım yaptığımızdan daha da emin olduk" dedi.

HAREKETLERİMİZ TALEPLER DOĞRULTUSUNDA
Kentsel dönüşüm sürecinde de inşaat şirketlerinin talepleri doğrultusundahareket ettiklerini dile getiren Hakan Günderen, "Türkiye'nin en önemliadımlarından biri olan Kentsel Dönüşüm'de yasanın çıkmasının ardından birçokinşaat firması kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Bu süreçte yeni yapılacakolan inşaatlarda seramikten armatürlere kadar birçok ürüne ihtiyaç duyulacak.Kullanılacak bu ürünlerin inşaat şirketlerinin maliyetlerini yükselten değilaksine karlılıklarına katkı sağlayan ürünler olması gerekiyor. Bu süreçteE.C.A. ve Serel markaları olarak ile geniş yelpazede ürünler üreterek inşaatşirketlerinin bu konudaki taleplerini dikkate alarak kentsel dönüşümprojelerinde kullanılacak yeni ürün gamları oluşturmaya başladık. Satışkanallarımızda inşaat şirketleri, özel projeler ve profesyoneller olarakilerlerken Elmor Plus mağazalarımıza bu mağazamızın da eklenmesi ile artıkkurumsal satışların yanı sıra bireysel satışlarımızın da hedeflerimizde ağırlıkkazanacağını belirtmek isteriz” diye konuştu.

Elginkan Vakfı Yönetim KuruluBaşkanı Gaye Akçen ile İzmirli çok sayıda simanın katıldığı açılışta konuşan İlterİnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İlter ise, birbirinden özel yüzlerce ürünüyeni mağazalarında sergileyeceklerini kaydetti. İlter, "İnşaatların ıslakalan olarak tabir edilen banyo ve mutfaklar için yüzlerce ürünü bir aradasergiliyoruz. Çoğu zaman bir duş ya da mutfak bataryası alırken denemefırsatınız olmaz. Burada ürünlerimizin birçoğu özel bir sistemle çalışıyor.Şehitler Caddesi'nin bir bölümü elit bir inşaat sektörü çarşısı olarakgelişiyor. Biz de burada Elmor Plus olarak yer almaktan mutluyuz. Sektörünprofesyonelleri kadar son kullanıcıyı da bu mekânda ağırlamaya hazırlanıyoruz.Yeni yaptıracakları konutları ya da yenileyecekleri banyo ve mutfakları içinartık dünya markaları olarak konumlanan ECA ve Serel ürünlerinin tümçeşitlerini bir arada görme imkânı onlara sunuyoruz" dedi.

Resim, sergi ve heykel alanında sergiler de açacaklarını müjdeleyen İlter, “mekânıİzmir'de sektör ve son kullanıcı için bir cazibe alanı şekline getirecekuygulamalarımız da olacak. Burada, resim, fotoğraf, heykel gibi görsel sanatlaralanında sergiler açacağız. Çeşitli özel ev aksesuarı tasarımcılarına da mekânınkapılarını açacağız. Yani buraya gelen profesyonel ya da son kullanıcıkendisini çok değişik bir ortamda bulacak. Dekorasyonu ve sergilediği ürünlerikadar iletişimi de çok güçlü bir mağaza olacağız" diye konuştu.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İhracatçıları AB pazarında daha rekabetçi hale getirecek

İhracat, üretim ve istihdamdaki rolü artıyor

Dalları bastı kiraz

Girişimcilik ve İnovasyon Çalışmalarına Yaşar İDEA İle Hız Veriyor

Ege'nin kimyevi maddeler ihracatı 6 milyar doları aşıyor

İşinizi severek yapın, dürüst çalışın, hayal bile edemeyeceğiniz başarı peşinden gelecek

Arşiv