EN ANLAMLI HEDİYE

  • 0
  • 903
Yazı Boyutu:

İzmirli işadamı Emin Dinleten, 36 yıllık hayat arkadaşı Nigar Dinleten’e adını taşıyan 10 bin fidanlık orman hediye etti. Ege Orman Vakfı ile Çeşme-Ildırı ağaçlandırma sahasında oluşturulan “Nigar Dinleten Ormanı” nda Nigar-Emin Dinleten, Dinleten Ailesi, Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, Genel Müdür Metin Gençol’un katılımı ile fidan dikim töreni düzenlendi.
 
Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile arazide yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakioğlu,  “Emin Dinleten eşine bir aşkın, bağlılığın kanıtı olarak 10 bin fidanlık bu ormanı bağışladı.  Hanımlar için mücevherler değerlidir ama böylesine bir hediyede tartışmasız çok kıymetlidir.”dedi.
 
Eşinin kendi adına oluşturduğu orman Nigar Dinleten’i duygulandırdı.
Nigar ve Emin Dinleten, Ege Orman Vakfı’nın yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu’nu kutladı. Dinleten Çifti, herkesi ağaçlandırmaya katkıda bulunmaya davet etti.  Konuşmaların ardından Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Bakioğlu katkılarından dolayı teşekkür ederek Nigar ve Emin Dinleten’e plaket takdim etti.   Dikim töreninin sonunda  Nigar ve Emin Dinleten çifti torunları Can ile birlikte fidanları toprakla buluşturdu. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Enginarın kalbi Urla’da atacak

TARKEM'in yeni başkanı Dr. Cemil TUGAY

Belediye Lokantası ile öğrencinin yüzü güldü

Belediye emekçilerine bayram hediyesi

Kızılay Mahallesi’ne çözüm ve proje ziyareti

Ruhsat ve kaldırım işgaline sıkı denetim

Arşiv